reklama
24-28.08Beta nie służy do oznaczania tygodnia ciąży. Jest to sam początek. Kiedy miałaś ostatnią miesiączkę?
jasani
Fanka BB :)
Czyli 3+6. Wyłapałaś sam początek.24-28.08
jasani
Mógłby być wyższy, ale też nie ma tragedii. Jesteś po stratach, że tak szybko zrobiłaś badania?Progesteron dobry na ten czas ????
tak po 3 ... ale nigdy nie doszłam do takiej bety ... od wczoraj biorę duphaston . Przedwczoraj miałam chwilowe lekko brazowo-rozowe plamienie dlatego zrobiłam wczoraj test.Mógłby być wyższy, ale też nie ma tragedii. Jesteś po stratach, że tak szybko zrobiłaś badania?
jasani
To powtorz betę po 48 h. A bierzesz jeszcze jakieś leki oprócz Duphastonu? Wiesz dlaczego tyle strat za Tobą?tak po 3 ... ale nigdy nie doszłam do takiej bety ... od wczoraj biorę duphaston . Przedwczoraj miałam chwilowe lekko brazowo-rozowe plamienie dlatego zrobiłam wczoraj test.
pregna start ,prawdopodobnie źle nasienie partneraTo powtorz betę po 48 h. A bierzesz jeszcze jakieś leki oprócz Duphastonu? Wiesz dlaczego tyle strat za Tobą?
reklama
jasani
Hmmm, jesteś pewna? Robiłaś może jakieś badania genetyczne?pregna start ,prawdopodobnie źle nasienie partnera