reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Beta 9dni po owulacji

Od 4 lat bagadm HCG co miesiąc, pomijam dwa poronienia gdzie hcg rosło.
Ale zawsze wychodziło mi 0,01 . Czytając wątek pani powyżej dała mi nadzieję:)
Chyba bardzo mądre:) bo jeżeli ma się mutacje w genie gdzie są odpowiedzialne za zakrzepicę, to heparynę podaje się od razu po dodatniej becie proszę Pani moja droga 😉

reklama
Oj, proszę poczytać cały wątek 😍

Znaki mniejszości to pierwsza klasa podstawówki. Wybacz, ale mam ciut wieksza wiedzę z matematyki 😉

Po raz kolejny napiszę do implantacji ma prawo dojść po między 6 a 12 dniem po owulacji. To że beta jest 0 w 9dpo nie oznacza, że 12dpo czy 14dpo nadal będzie 0. Może dojść do implantacji i być 10.

Nie zmienia to faktu że MNIEJ niż 2.3 i MNIEj niż 0.01 to samo - brak ciąży. I nie znaczy nic

Znaki mniejszości to pierwsza klasa podstawówki. Wybacz, ale mam ciut wieksza wiedzę z matematyki 😉

Po raz kolejny napiszę do implantacji ma prawo dojść po między 6 a 12 dniem po owulacji. To że beta jest 0 w 9dpo nie oznacza, że 12dpo czy 14dpo nadal będzie 0. Może dojść do implantacji i być 10.

Nie zmienia to faktu że MNIEJ niż 2.3 i MNIEj niż 0.01 to samo - brak ciąży. I nie znaczy nic
Ah , te kobiety. pozdrawiam i życzę dużo wspaniałości

reklama
Do góry