reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

koude bier - yes ;D
grijze garnalen - bleeee
witlof -bueeeee,paskudztwo
chocolade - ;D ;D ;D
suiker wafels -hmmmm,po namysle -bleeee

do tego:
bloemkool met witte saus- samobojstwo
rijstpap-czy tu nikt nie slyszal o cynamonie ???

hasseltse koffie- yes yes yes ;D

ale my to wszystko mamy w nosie i od piatku bedziemy pojadac schaboszczaka z kapucha i pomidorowe z ryzem i zapijac noteckim vel czarnkowskim w temperaturze pokojowej ;D

Upojnych wakacji ;D

reklama
boze grzesze z upalow w glowie mi sie zagotowalo i zapomnialam o najwazniejszym- frietjes ;D ;D

hasselt koffie - graag ;D najlepiej z cistem z truskawkami z piekarni z Leuven - juz mi slinka leci na klawiature ;D

a schaboszczak i krupnioki to za rok na podlasiu :laugh:

co do upojnych wakacji - jak najbardzie i nawzajem ;D

dorwalam sie do kompa yeah ;D
brat wyjechal do Turcji (podobno na praktyki lekarskie, ale wzial ze soba flaszke Wyborowej hehe) wiec mam nieograniczony dostep do internetu.........no chyba ze neostrada fixuje i modem nie dziala
upaly troche sie zmniejszyly i jest nawet przyjemnie, sloneczko swieci, wiaterek wieje :D
o dziwo udalo mi sie schudnac zamiast przytyc 3kg jak to zwykle bywalo wiec do wyjazdu to pewnie bede znowu wygladac jak supermodelka hehehehe ;)

miss to chyba jakies spotkanko trzeba zaplanowac gdzies miedzy puszcza a miastem, szczegolnie ze Olafek i rodzice tesknia za wujkiem Wra ;D

ps.wcale nie tesknie za Belgia.......no moze ciut ;)

nie wiem, nie wiem, bo pisalismy do niego, ze tryumfalnie wkroczylismy do ojczyzny, a on NIC nie odpisal :(
biedni smutni i stesknieni jezdesmy

a Olaf juz duzy chlopak ;D przy ostatnim wazeniu, z okazji szczepien i ukonczenia dwoch miesiecy, wazyl 5,8 kg ;D ;D ;D
no i wyrosl juz z ostatniego spioszka z serii malutkich i teraz nosi takie niby na 6miesiecy hehe
poza tym dzielnie znosi wizyty rodzinne przeroznego rodzaju i pokroju
rodzice rowniez daja sobie rade, tylko koziolkow na poznanskim rynku jeszcze mu nie pokazalismy ;)

No,zarowerowany jednym slowem ::)
Latal po Sudetach na rowerze,a ze bylo tam czeskiego gratis pod dostatkiem,to sie nie dziwic,ze milczal ;D
ale dzisiaj siedzi w domu i sie straaaaaasznie nudzi ;D

A ktore knajpy Olaf zdazyl juz zwiedzic? ;D A poznanskie zoo to co?Gorsze od belgijskich "plaenckendalow"? ;D

knajp jeszcze zadnych, az wstyd ::)
a do zoo mamy juz zaplanowana wizyte tylko szukamy towarzystwa ;)
narazie to Olaf zwiedzil rozne biura, zeby dostac np akt urodzenia itp

wujek sie nudzi?hmmmmm trzeba go wybawic z opresji ;D

Hej babolki!
Wrocilismy wczoraj poznym wieczorem z Londynu, bylo super :D
Dzisiaj mnustwo prania i sprzatania hehe, i do tego czekam na goscia co naprawi nam kran bo wyobrazcie sobie ze pod nasza nieobecnosc sobie kapal i dzisiaj to juz trumyk cieknie.
Jestesmy bardzo zadowoleni z wycieczki, zwiedzilismy mnustwo! zrobilam sobie manicure i pedicure ;D a co tam hyhy
Pozdrawiam

Hello,hello
my tez wrocilismy.
Wypilismy morze "czarnkowskiego",zjedlismy gore miesiwa i polskich kielbach,o plackach o tortach nie wspominajac,teraz mam gore prania i prasowania i trawe do kolan do skoszenia ;D

reklama
Do góry