reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

Witam
No to super że podróż nawet dobrze Wam mineła! :)
A my wybieramy się 1 sierpnia do Londynu... taki tygodniowy wypad :D zawsze chciałam zwiedzić Londyn i teraz sobie go zwiedzę ;D
Tam mieszka Roberta brat wiec u niego sie zatrzymamy.
Upał niesamowity... podobno jutro ma być ochłodzenie? Ale ja jakos w to nie wierzę:)

reklama
w ojczyznie upal taki ze masakra! zapowiadaja okolo 40stopni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chyba zamieszkamy pod prysznicem...............

Hehe
my spimy w garazu,to jedyne miejsce,w ktorym temperatura spada w nocy ponizej 27° ;D
Dzisiaj rodzinna impreza-urodziny tescia-ktos wymyslil ze fajnie bedzie zrobic sobie w tym upale grilla ::)
a jutro jedziemy do Monschau,bo tak nam sie jakos ubzdralo,ze w zalesionych gorach bedzie chlodniej,no,sprawdzimy ;D

nas jutro czeka osiemnastka szwagra, a w domu nawet czasem znosna temperatura, ale po balkonie nie da sie na boso chodzic tak jest nagrzany
na szczescie mamy przyjemny ogrodek przydomowy ;D
i.......gniazdo szerszeni, ktore obmyslamy jak zlikwidowac.

Hello
wrocilismy! Bylo ekstra,chlodniej niz w Belgii i w Polsce,zielono,swieze powietrze,pyszne zwickelbier ;D ,dzieci zachowaly sie przyzwoicie,az sie szczypalam w reke z niedowierzania ;D Tak sie zasiedzielismy w Monschau,ze nie chcialo sie nam tylka ruszyc do Luksemburga,hotel baaaardzo "child friendly",(polska barmanka i sprzataczka-nasi sa wszedzie ::) ) jesienia jedziemy ponownie :laugh:

Noooo,chyba zostalam tutaj sama ::)
w zwiazku z tym:drogi pamietniku...
przypomnialo nam sie ,ze mamy ciocie ,ktora ma basen w ogrodzie,a jej maz czyli wujek produkuje z zapalem wino domowe ;D wiec,gdzie spedzamy wieczory? oczywiscie u cioci i wujka ;D najpierw hop siup do basenu,a potem obalamy flaszki.pyszne ,wisniowe i jablkowe,mniam,mniam,a potem klocimy sie ,kto bedzie prowadzil auto ;D zaleta:w Belgii mozna prowadzic po jednym malym ;) Ciocia montuje jutro nowy filtr ,bedzie sie jeszcze fajniej moczylo ;D (filtr do basenu oczywiscie,winko filtruje sie samo >:D ;D ;D ;D )

Drogi pamietniku...
sobie pisze a muzom...kurrrrrcze,ochlodzilo sie,a my sie juz tak zadomowilismy u cioci z basenem...nowy filtr przetestowany,od razu bylo mniej podtopionych robali ;D wujek-producent wina marki wino tez sie cieszyl,ze mu ktos ten samogon chce wypic ;D hehe,oprocz wisniowego i jablkowego wyszedl mu calkiem niezly riesling mniam mniam...

Witam
MISS e no tylko Ci pozazdroscić.. basen, winko czego więcej chcieć? :)
Winko marki wino jest najlepsze :D

Już mam dość tych upałów.. młoda też zrzędliwa nic jej się nie podoba.. też juz wykończona tymi upałami, ale cóż zrobić?
Pomimo że siedzi cały dzień w basenie to i tak za mało.. .
No ale niedługo koniec wakacji.. :D

Drogi pamietniku...
Zaczynam pakowanie,w piatek jedziemy do ojczyzny ;D
ok,ok,moze tu ktos zajrzy i nie bedzie tak pamietnikowo ;D,w kazdym razie,jeszcze pare dni i swieze powietrze w puszczy Noteckiej jest nasze ;D nie wspominajac o innych niepasteryzowanych wyrobach O0 ;D

reklama
Widze ze jak ja zawitam do Belgii to nikogo tam nie bedzie ;) Wylatujemy 5 i im blizej tym przekornie mi sie nie chce - tyle pakowania, godzin podrozy i wielka niewiadoma jak to maly zniesie.
No i przez karmienie piersia to tez za wiele nie pofikam bo babcia mi dlugo malego nie przypilnuje...
eh czy to wogole warto opuszczac klimatyzowane wnetrza i kisic sie w upale... :mad:
Z drugiej strony - koude bier, grijse garnalen, witlof, chocolade, suiker wafels ... mmmmmniaaammm... ;D

Do góry