reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

becikowe

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A w Pruszczu tylko ksero dowodów rodziców i ksero aktu urodzenia dziecka (oryginały do wglądu). Bardzo miło i przyjemnie :)
A macie już pesele? Widziałyście jaki śmieszny system? Kwiecień ma liczbę 24 ;)

reklama
W Bydgoszczy jest jeszcze inaczej.Ja musiałam mieć pesel Dominiki swój dowód osobisty nr nip i akt urodzenia ksero i wszystko musiałam złożyc w użędzie miasta.A i do becikowego nie był mi potrzebny Maćka dowód osobisty.

no a my becikowe juz odebralismy bez zbednych ceregieli, pesel odebrala moja mama - niestety nie mamy tu stalego zameldowania, no a jeszcze przyjda pieniazki z mojego ubezpieczenia w firmie :) takie drugie becikowe :)

My tez bez problemu odebralismy becikowe wystarczyl moj dowod osobisty i akt urodzenia Mai.

Idziu nie wiem jak to było u was ale u mnie w mieście.Dostawało sie jedno dwa lub trzy becikowe.
Ja miałam potrójne z tego względu ze nie przekraczało nam 504zł na osobe.I dlatego dostaliśmy 3 razy po 100zł.Bo jedno becikowe było do rodzinnego.później jedno z budżetu miasta Bydgoszcz.i to co sie należało za urodzenie dziecka.I takim cudem mam trzy

reklama
rybcia - to jeszcze raz gratuluje :) widze ze wasze miasto dalo wam extra kaske - szkoda ze nie wszedzie tak jest :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry