- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
W Bydgoszczy jest jeszcze inaczej.Ja musiałam mieć pesel Dominiki swój dowód osobisty nr nip i akt urodzenia ksero i wszystko musiałam złożyc w użędzie miasta.A i do becikowego nie był mi potrzebny Maćka dowód osobisty.
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
no a my becikowe juz odebralismy bez zbednych ceregieli, pesel odebrala moja mama - niestety nie mamy tu stalego zameldowania, no a jeszcze przyjda pieniazki z mojego ubezpieczenia w firmie takie drugie becikowe
jaszczurka
umnie tez wszystko było bez problemu
Pozdrawiam Anka skakanka
Pozdrawiam Anka skakanka
Rybcia_21
A wiecie dziewczyny że ja sie załapałam na becikowe potrójne.
Rybcia_21
Idziu nie wiem jak to było u was ale u mnie w mieście.Dostawało sie jedno dwa lub trzy becikowe.
Ja miałam potrójne z tego względu ze nie przekraczało nam 504zł na osobe.I dlatego dostaliśmy 3 razy po 100zł.Bo jedno becikowe było do rodzinnego.później jedno z budżetu miasta Bydgoszcz.i to co sie należało za urodzenie dziecka.I takim cudem mam trzy
Ja miałam potrójne z tego względu ze nie przekraczało nam 504zł na osobe.I dlatego dostaliśmy 3 razy po 100zł.Bo jedno becikowe było do rodzinnego.później jedno z budżetu miasta Bydgoszcz.i to co sie należało za urodzenie dziecka.I takim cudem mam trzy
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
My się na dwa załapaliśmy. 8) Miasto niestey nic nie dawalo...
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.