- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kosmi pisze:lidijka to sami musieliście meldować dzidzie ??? mi w USC powiedzieli, że sami meldują...
Jo jo sami meldowaliśmy, szpital przesłał dokumenty do USC, ale Michu musiał pojechać i nadac imiona i nazwisko i uzyskać akt urodzenia, z którym trzeba wszędzie chodzić jezeli załatwiamy sprawy związane z Synkiem Ocipinkiem
No widać, ze jeden kraj, jedno województwo a tyle różnic urzędowych. W Tczewie jest jak napisłam, do Spółdzielni Mieszkaniowej (bo do takiej należymy) też musimy zgłaszac sami. Nie ma, ze boli. Michu pozałatwial wszystko dzielnie, tylko w PZU (ubezpieczenie na Życie) robili grymasy, ze żona sama nie przyszła zgłosić zdarzenia i pobrać pinki. Toć jak bym mogła, to bym poszła.
Rybcia_21
Fanka BB :)
Dziewczyny pytanie tendencyjne ale chciała bym się dowiedzieć co jest potrzebne aby złożyć wniosek na becikowe.
Rybcia_21
Fanka BB :)
Dzięki Dori za szybciutką odpowiedź.
Z tego co mi moja kleżanka powiedziała dziś jak do niej zadzwoniłam.To potrzebne u nas sa takie dokumęty wypis ze szpitala dowód osobisty i akt urodzenia.
Z tego co mi moja kleżanka powiedziała dziś jak do niej zadzwoniłam.To potrzebne u nas sa takie dokumęty wypis ze szpitala dowód osobisty i akt urodzenia.
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.