reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bawimy, Mama bawimy!!!

reklama
dziewczyny mamy już żółwika-jest śliczny, Wiktorek bawi się nim, maca go:-) ale myślałam że będzie on gadać jak się go tylko dotknie obojętnie gdzie a tymczasem trzeba go dotknąc koło ogonka i to dość mocno a tego nawet roczne dziecko chyba nie zrobi. tak więc mama musi uruchomić żółwika

0

o a co ja zrobiłam powększyłam trochę wiadomość sorki, ale mam niuniusia na kolanach i ni kontrluję:-)

Siwucha no to się namacasz trochę.. :szok::-D ;-) My mamy żabę która rechcze gdy się ją ściśnie za łapkę i też Czarek jeszcze nie opanował tej umiejętności a że rechot bardzo mu się podoba to mama musi się z żabą ściskać.:rolleyes:

reklama
siwucha
no to moze jednak sie zdecydujemy na zolwika
najbardziej mnie martwilo ze on bedzie tak gugał nieustannie

dziewczyny co Wy za horrory piszecie? dziecku nożyk? żeby buzie poszerzyć? :szok::szok::szok::szok:

:-D

Do góry