reklama
my bylismy z nasza coreczka i wzielismy papmersy przeznaczone do basenu (czyli takie co nie pecznieja w wodzie) ja akurat kupilam firmy huggies,recznik dla maluszka,kostium kapielowy no i tyle,jesli dziecko chodzi to mozna wziasc klapeczki. milej zabawy
tez dobry sposob,zeby maluszek sie nie wystraszyl,powoli przyzwyczjac do wiekszej objetosci wody,chociaz nie da sie tego porownac z basenem. Nadii akurat nie przerazil ogrom wody i powierzchni,bawila sie az szkoda bylo wracac
Myśmy dziś były pierwszy raz. Pielucha nie nasiaka woda ale przed samym wejściem do wody obsiusiala mnie i polecialo po mnie czyli te pampki nie są takie extra też huggiesy kupiłam . Była zaciekawiona i zasnela już w trakcie ubierania i tak przez 2 godziny w nosidelku. Szok. Fajna sprawa żeby tylko jakiegoś instruktora dorwac bo inne maluch zanurzaly się a moja nie bo nie umiem jej przygotować.
Witam, my w sobotę byliśmy pierwszy raz i było super. Te pampersy służą tylko do zatrzymania czegoś grubszego, nie chłoną wilgoci. Trzeba pamiętać także o kosmetykach dla dziecka, żeby go dokładnie umyć po pływaniu. Warto także mieć o jeden ręcznik więcej gdyby trzeba było wyjść z bobasem na chwilę i go np nakarmić czy uspokoić a do wyjścia do domu mieć jednak suchy.
reklama