Toska zapisaliśmy się do Akademi ruchu tak jak Esia i Dzagud ale my mamy najbliżej do Konstancina - jutro pierwsze zajęcia, gdybyś chciała to na pewno jeszcze można się dopisać.
reklama
Dzieki szopka, Konstancin to trochę daleko. Mieszkamy w centrum (na Powiślu), powinno byc wszędzie blisko, a tu dup.., w pobliżu żadnego basenu z zajęciami dla maluchów:-(
chyba będę musiała zorganizować zajęcia w naszej wannie;-):-)
chyba będę musiała zorganizować zajęcia w naszej wannie;-):-)
Czarulowi spodobał się basen, choć nie obyło się bez ryku na początku pod prysznicem. Niestety nie mogę zgrać zdjęć i pochwalić się wyczynami synia
Toska wiem żetakie zajęcia dla niemowląt są organizowane na OSiR Żoliborz ul. Potocka, na Ursynowie na pływalni SGGW
Toska wiem żetakie zajęcia dla niemowląt są organizowane na OSiR Żoliborz ul. Potocka, na Ursynowie na pływalni SGGW
W ulotce którą dostaliśmy było info że przed wejściem do basenu obowiązuje wspólny prysznic rodzica z dzieckiem, większość rodziców zastosowała się do tego zalecenia i my też. Za tydzień rezygnujemy z Czarkowego prysznica
anni
Fanka BB :)
A ja sie chcialam pochwalic, ze my zaczynamy od 5 stycznia - az nie moge sie doczekac TAK wam dziewczyny zazdroscilam! Bo gdzie mieszkalam w PL nie bylo niczego pozadnego. .Tu jest sliczniutki basen i mam tylko nadzieje ze bedzie milutko.
Apropos
powiedziano mi ze mam kupic Suri stroj kapielowy. Jeszcze sie z czyms takim dla tak malunkiego dziecka nie spotkalam - myslalam ze pieluszka wystarczy. Choc w sumie to moze ona juz nie taka malutka... hehehe A jak u was?
Apropos
powiedziano mi ze mam kupic Suri stroj kapielowy. Jeszcze sie z czyms takim dla tak malunkiego dziecka nie spotkalam - myslalam ze pieluszka wystarczy. Choc w sumie to moze ona juz nie taka malutka... hehehe A jak u was?
anni
aaa szopka ma cusss takiego, a dla dziewczynki tez tak wyglada?
reklama
anni
Esia, Szopka - dziekuje. Wlasnie przetrzasam neta. Moze dzis cos znajde...na razie porazka...:-(
Podziel się: