reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Basen i inne ciekawe formy aktywności naszych Maleństw

Toska zapisaliśmy się do Akademi ruchu tak jak Esia i Dzagud ale my mamy najbliżej do Konstancina - jutro pierwsze zajęcia, gdybyś chciała to na pewno jeszcze można się dopisać.

reklama
Dzieki szopka, Konstancin to trochę daleko. Mieszkamy w centrum (na Powiślu), powinno byc wszędzie blisko, a tu dup.., w pobliżu żadnego basenu z zajęciami dla maluchów:-(
chyba będę musiała zorganizować zajęcia w naszej wannie;-):-)

Czarulowi spodobał się basen, choć nie obyło się bez ryku na początku pod prysznicem. Niestety nie mogę zgrać zdjęć i pochwalić się wyczynami synia :baffled:

Toska
wiem żetakie zajęcia dla niemowląt są organizowane na OSiR Żoliborz ul. Potocka, na Ursynowie na pływalni SGGW

szopka ale czemu pod prysznicem? Musicie go moczyć? Bo u nas ten obowiązek dotyczy tylko rodziców wchodzących do basenu - maluchom nikt nie każe się prysznicować...

W ulotce którą dostaliśmy było info że przed wejściem do basenu obowiązuje wspólny prysznic rodzica z dzieckiem, większość rodziców zastosowała się do tego zalecenia i my też. Za tydzień rezygnujemy z Czarkowego prysznica :tak:

A ja sie chcialam pochwalic, ze my zaczynamy od 5 stycznia - az nie moge sie doczekac TAK wam dziewczyny zazdroscilam! :tak: Bo gdzie mieszkalam w PL nie bylo niczego pozadnego. .Tu jest sliczniutki basen i mam tylko nadzieje ze bedzie milutko.
Apropos
powiedziano mi ze mam kupic Suri stroj kapielowy. Jeszcze sie z czyms takim dla tak malunkiego dziecka nie spotkalam - myslalam ze pieluszka wystarczy. Choc w sumie to moze ona juz nie taka malutka... hehehe A jak u was?

Anni u nas pewna dziewczynka z grupy ma strój - taką sukieneczkę różową z falbanką, wygląda uroczo. Na pewno znajdziesz coś ładnego dla Suri.:tak:

reklama
Do góry