reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bardzo blada kreska

reklama
Bardzo dziękuję za rady. A czy z własnego doświadczenia możecie podpowiedzieć, kiedy pobierałyście krew na betę? Czy miałoby to sens, gdybym pobrała krew jutro, a planowana miesiączka jest na piątek/sobotę? :)
Jeżeli jest to kreska ciążową to Beata we krwi będzie. Ja bym ją zrobiła.

reklama
Pewnie czemu nie ? Ogólnie to sprawdza się co 48h lub 72 h czy jest przyrost prawidłowy
Zgadzam się. Na początku dobrze jest pilnować jaki ten przyrost jest bo różne są przypadki. Mówię tak bo ja akurat miałam złe doświadczenie (cp) I gdybym robiła ten przyrost od początku to bym wiedziała wcześniej że coś się dzieje. Co oczywiście absolutnie nie znaczy że trzeba się martwić ☺️ na pewno wszystko będzie dobrze, życzę spokojniej ciąży i gratuluję przepięknego prezentu na święta ❤️🥳

Do góry