Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie tak , spojrzała na moja kartę, że 2 poronienia ,zapytala co i jak , zaczęła badać, w końcu musiałam wstać i zrobić kilka przysiadow i podskoku , bo mała nie chciała się poruszać, i w końcu mówi ,ja pani gwarantuje że będzie zdrowa ,i tak tez było, aa AUTORKO pamiętaj zjeść coś słodkiego przed badaniemJa tez bylam u Rozmus Warcholinskiej. Wspaniala kobieta, ma wszystkie certyfikaty i zna sie na tym co robi.
Ja robilam badanie polowkowe i 3d w 30 tygodniu. Bardzo polecam. Przygotowanie tak jak na zwykla wizyte.Witam robiła ktoraś badania prenatalne w Gyncentrum w Katowicach jak oceniacie jak przygotować się do badania
Dokładnie tak , spojrzała na moja kartę, że 2 poronienia ,zapytala co i jak , zaczęła badać, w końcu musiałam wstać i zrobić kilka przysiadow i podskoku , bo mała nie chciała się poruszać, i w końcu mówi ,ja pani gwarantuje że będzie zdrowa ,i tak tez było, aa AUTORKO pamiętaj zjeść coś słodkiego przed badaniemJa tez bylam u Rozmus Warcholinskiej. Wspaniala kobieta, ma wszystkie certyfikaty i zna sie na tym co robi.