reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badanie genetyczne po poronieniu

asiakkk94

Fanka BB :)
Dziewczyny dziś dowiedziałam się że serduszko mojego dziecka nie bije, lekarz proponuje badanie genetyczne dziecka. Powiedzcie mi czy są jakieś kryteria żeby bylo ono refundowane?

reklama
Rozwiązanie
Bardzo mi przykro. Napewno musisz wziąć skierowanie do poradni genetycznej dla siebie i męża i tam będziesz miała wykonane badania. Ale najlepiej dowiedz się więcej na tym wątku o poronieniach nawykowych. Ja robiłam prywatnie, to nie wiem jak to wygląda na nfz
Jaki jest koszt badań genetycznych prywatnie ? Dla obojga rodziców. Jakie są to badania konkretnie ?
Bardzo mi przykro. Napewno musisz wziąć skierowanie do poradni genetycznej dla siebie i męża i tam będziesz miała wykonane badania. Ale najlepiej dowiedz się więcej na tym wątku o poronieniach nawykowych. Ja robiłam prywatnie, to nie wiem jak to wygląda na nfz
Jaki jest koszt badań genetycznych prywatnie ? Dla obojga rodziców. Jakie są to badania konkretnie ?

Rozwiązanie
reklama
Do góry