Aneczka2021
Fanka BB :)
10 -11 września owulacjaDzięki za odpowiedź, no nic będę czekać do dnia miesiączki i zrobię test bo chyba teraz nie ma co testować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
10 -11 września owulacjaDzięki za odpowiedź, no nic będę czekać do dnia miesiączki i zrobię test bo chyba teraz nie ma co testować
22 września test był pozytywny10 -11 września owulacja
Pozostaje mi tylko czekać, dziękuję za odpowiedzi a jak się czujesz?22 września test był pozytywny
Mój syn za kilka dni skończy 9 miesięcy. Zaszłam w ciążę w 2022 r. Urodziłam w maju 2023 r.Pozostaje mi tylko czekać, dziękuję za odpowiedzi a jak się czujesz?
Aaa no to jeszcze lepiej, zdrówka Wam życzęMój syn za kilka dni skończy 9 miesięcy. Zaszłam w ciążę w 2022 r. Urodziłam w maju 2023 r.
Dziękuję i życzę powodzeniaAaa no to jeszcze lepiej, zdrówka Wam życzę
Zaszłam w cyklu, w którym miałam robioną drożność jajowodówOdświeżanie tematu czy ktoś może jeszcze się pochwalić ciąża po drożności? Ewentualnie po cyklu stymulowanym? Pozdrawiam
Czy miałaś jakieś objawy przed testowaniem? Zanim nie nadeszła miesiączka?Zaszłam w cyklu, w którym miałam robioną drożność jajowodów
Z tego co pamiętam to w obu miałam takie objawy jakbym miała zaraz dostać miesiączki co chwilę latałam do toalety żeby sprawdzić czy czasem nie dostałamCzy miałaś jakieś objawy przed testowaniem? Zanim nie nadeszła miesiączka?
No ja się nastawiłam na to że się uda po tej drożności.. trochę się boje testować.. jakoś w głowie mam że nie mam objawów innych niż te które miałam do tej pory więc już w myślach mam, że się nie udało.. eh.. jakoś sobie nie wyobrażam gdybym zobaczyła dwie kreski, szokZ tego co pamiętam to w obu miałam takie objawy jakbym miała zaraz dostać miesiączki co chwilę latałam do toalety żeby sprawdzić czy czasem nie dostałam