Hej robiłaś drożność w Krakowie ?Hej, czy ktoś robił drożność w Krakowie?
Ja mam termin na 22 czerwca na Kopernika NFZ.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej robiłaś drożność w Krakowie ?Hej, czy ktoś robił drożność w Krakowie?
Gdzie można zrobić pod narkoza?Też czytałam opinie dziewczyn po tym badaniu,ale są dosyć stare dlatego zapytałam was tutaj o opinie i przezycia
Ja bede kiec pod narkoza robione badanie bo jeszcze bede miec usuwany zrost wiec nie bede czula tego okropnego bólu :/
Drożność była robiona w sierpniu a w kolejnym cyklu ciąża . Cykl mocno stymulowanyOdświeżanie tematu czy ktoś może jeszcze się pochwalić ciąża po drożności? Ewentualnie po cyklu stymulowanym? Pozdrawiam
Mogę wiedzieć co to znaczy mocno stymulowany? GratulacjeDrożność była robiona w sierpniu a w kolejnym cyklu ciąża . Cykl mocno stymulowany
Półtora roku byłam na różnych lekach w różnej kombinacji i przez półtora roku udało mi się mieć 3 owulację ... Miałam wykonaną drożność okazało się że było wszystko ok a jednak za miesiąc okazało się zaszłam w ciążę. Mówią że czasami tam zalega jakąś wydzielina i ten kontrast to przemyje i też to wystarczy żeby było lepiej . W szczęśliwym cyklu brałam miovelle , miovelle nac , estrofen , bromocorn , progesteron besins , letrozol 3x1 i witaminy . Oczywiście leki były rozłożone na konkretne dni cyklu . Mam pcos .Mogę wiedzieć co to znaczy mocno stymulowany? Gratulacje
No to faktycznie trochę tego było, super że się udało. Ja mam trochę gorzej bo lekkie ogniska endometriozy i niższe amh, poza tym drożność jajowodów ok i owulację bez wspomagania z zastrzykami, to mój pierwszy cykl po drożności.. strasznie się stresuje.. nie oczekuje cudów ale jednak w środku duszę się i jednak na coś liczę.. miałaś jakieś inne objawy ciąży niż przed @?Półtora roku byłam na różnych lekach w różnej kombinacji i przez półtora roku udało mi się mieć 3 owulację ... Miałam wykonaną drożność okazało się że było wszystko ok a jednak za miesiąc okazało się zaszłam w ciążę. Mówią że czasami tam zalega jakąś wydzielina i ten kontrast to przemyje i też to wystarczy żeby było lepiej . W szczęśliwym cyklu brałam miovelle , miovelle nac , estrofen , bromocorn , progesteron besins , letrozol 3x1 i witaminy . Oczywiście leki były rozłożone na konkretne dni cyklu . Mam pcos .
Nie wiem nic na temat endometriozy. Nie miałam wogole objawów, dopiero piersi zaczęły dokuczać pod koniec pierwszego trymestruNo to faktycznie trochę tego było, super że się udało. Ja mam trochę gorzej bo lekkie ogniska endometriozy i niższe amh, poza tym drożność jajowodów ok i owulację bez wspomagania z zastrzykami, to mój pierwszy cykl po drożności.. strasznie się stresuje.. nie oczekuje cudów ale jednak w środku duszę się i jednak na coś liczę.. miałaś jakieś inne objawy ciąży niż przed @?
Dzięki za odpowiedź, no nic będę czekać do dnia miesiączki i zrobię test bo chyba teraz nie ma co testowaćNie wiem nic na temat endometriozy. Nie miałam wogole objawów, dopiero piersi zaczęły dokuczać pod koniec pierwszego trymestru