reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania tarczycy

Też mi się wydaje, że to typowe objawy bo mam mame co ma nadczynność, babcie, u mnie jest to prawdopodobnie genetycznie. A te objawy moje dokuczają mi odkąd zatrzymała się miesiączka. Współczuje Tobie :( ja nie moge trafić na dobrego lekarza bo każdy ma inną dziwną diagnoze. Także chodze po lekarzach ciągle. Dziękuje bardzo za odpowiedź! Życze Tobie zdrówka! ;*
U mnie to też genetycznie...
Ja leczę się w śląskim. I chodzę już teraz prywatnie do mojego endo. Szukaj dalej. Musi znaleźć się ktoś normalny.
Powodzenia i zdrówka!

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Więc większe prawdopodobieństwo, że zaczyna się u mnie coś dziać, bo pokazywałam badania i moja endo, że nie jest źle, ale widać, że nie pracuje tak jak powinna ta tarczyca, a mam dopiero 20 lat, więc jestem dość młoda. Ale no musi coś się dziać, że tak mi się miesza w organiźmie :/ buziaki i dziękuje raz jeszcze! ;*