reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania prenatalne Slask

Dziekuje dziewczyny za wszelkie rady i podpowiedzi. ⚘ jutro zadzwonie do Gyncentrum i umowie sie do dr Rozmus. :)

reklama
Ja byłam w Żorach w Sonomedico. Siedziałam w gabinecie dobrą godzinę. Wszystko sprawdzał, dokładnie mierzył. W porównaniu z badaniami przy pierwszej ciąży to bajka :-)

Dobrze Majorciu, odezwe sie zaraz po badaniach z relacja. I nie dziekuje, zeby nie zapeszac. Mnie to kazde badanie w ciazy stresuje a juz nie wspomne o prenatalnych, ale przezylam 2, to i trzecie przezyje ⚘

Dzięki Majorcia. To się akurat przyda :) pierwsze CC wspominam średnio, liczę że tym razem będzie lepiej :)

reklama
Hej. Mam pytanie do przyszlych i obecnych mam. Gdzie wykonac 3 badania prenatalne i u jakiego lekarza, zeby byly zrobione porzadnie i dokladnie? Jestem ze Slaska wiec te okolice mnie interesuja. Chcialabym, zeby zrobil to dobry lekarz, ktoremu badanie nie zajmie 5 minut, tylko dokladnie sprawdzi malenstwo. Bede wdzieczna za namiary.
Już chyba pisałam komuś na tym forum, że z mojego doświadczenia i doświadczenia mojej przyjaciółki wynika, że najlepszą lekarką do badań prenatalnych jest doktor Warcholińska (przyjmuje m.in. na Żelaznej w Katowicach). Przede wszystkim u niej badanie trwa długo, jest mega dokładne, szczegółowo omawiane, a dodatkowo robione na bardzo nowoczesnym sprzęcie, więc ma się pewność co do wyników. Polecam

Do góry