reklama
Kochana, dzieki Bogu nie mam podstaw, bo na obu badaniach prenatalnych wszystko wyszlo dobrze ale idac na badania ostatnie chce miec pewnosc, ze dobrze wybralam lekarza. Wybaczcie, ze tak Was meczeWogole masz jakieś podstawy żeby się aż tak obawiać? I myslec że ktoś zbada dzidzie źle?
Twój dzidziuś jest na pewno zdrowy , wszystko w normie to się niczego nie doszukują , nic tylko się cieszyć
Dziekuje za opinie ⚘Ja robiłam u dr Razmus Warcholinskiej u dwójki moich dzieci i byłam bardzo zadowolona
A ze jeszcze zapytam gdzie robilas u dr Rozmus i kiedy to bylo?
Ostatnia edycja:
Majorcia gdybym na drugie badanir nie wyladowala w szpitalu i robilaby mi je dr Rozmus to trzeciego tez bym najpewniej nie robila. Pierwszej corce tez robilam tylko dwa. Nie orientujesz sie zapewne gdzie jest lepszy sprzet w Gyncentrum czy w Genomie?
Tego Ci nie powiem choć moja siostra robiła w Katowicach i w Rudzie i że wszędzie ok a ja myślę że też ważne są umiejętności lekarza
Jedyne co to badania z krwi przy synu wyszły nieciekawie i miałam mieć robioną amniopunkcje najadłam się strachu choć dr Rozmus niczego nie dostrzegła to bardzo się bałam i uważam że tych badań nie powinno się robić bo to niepotrzebny stres a i na amniopunkcje się nie zdecydowalam bo w usg dr niczego nie dostrzegła Dzisiaj mam zdrowego i bystrego czterolatka
Jedyne co to badania z krwi przy synu wyszły nieciekawie i miałam mieć robioną amniopunkcje najadłam się strachu choć dr Rozmus niczego nie dostrzegła to bardzo się bałam i uważam że tych badań nie powinno się robić bo to niepotrzebny stres a i na amniopunkcje się nie zdecydowalam bo w usg dr niczego nie dostrzegła Dzisiaj mam zdrowego i bystrego czterolatka
reklama
Juz podjelam decyzje, zeby pojsc do dr Rozmus. Teraz, typowo dla mnie, mam problem czy lepszy sprzet jest w Rudzie czy w Katowicach. I juz nawet nie chodzi o sam fakt, bo pewnie umiejetnosci dr Rozmus sa tak duze, ze na kazdym sprzecie prawidlowo zdiagnozuje. Ale chce nagrac plyte na pamiatke chyba zdecyduje sie na Gyncentrum, bo juz tam bylam