U nas niskie białko nie świadczyło o niczym bałam się okropnie cała ciąża była jak na tykającej bombie. Bałam się o szybszy poród. Urodziłam 5 dni po terminie mały ważył 3430 hipotrofii tez nie było. Super, ze bierzesz acard ! Ja musiałam długo o niego walczyć z moja dr czy wyrazi mi zgodę nie chciałam na własna rękę podejmować decyzji o lekach. I wszytsko przeciągnęło się do 18 tyg.. bałam się ze to będzie za późno ale okazało się, ze nie. Do dziś nie wiem czy acard pomógł ale nie chciałabym wiedzieć co by było gdybym go nie brała teraz leży obok mnie zdrowy prawie 3 miesięczny chłopczyk
Jeju, dziękuję, że odpisałaś dzisiaj właśnie wpadł mi w ręce gdzieś jakiś post, że z tymi testami pappa, to jeden podstawowy absurd, że lekarz powinien informować, że nasze dziecko na 99% jest zdrowe (no w naszym przypadku to 98,51 ). Jak mam być szczera, to mam takie mega dobre przeczucie co do zdrowia dziecka, a to co napisałaś, to podniosło mnie jeszcze bardziej na duchu
Radości dla malucha! Dzisiaj właśnie pokazywałam mojemu 3latkowi, jak był taki malutki... Ale ten czas leci , delektuj się każdą chwilą, bo to cudowny czas (zresztą, każdy następny też )