kamkaz
Fanka BB :)
Avis trzymam kciuki za dobre wyniki. No i nawet dobra cena jak.na takie badania :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niby masz rację... jak jest znana przyczyna to pół sukcesu, bo można temu jakoś zapobiec i wyleczyć. Ale z drugiej strony każdy chce być zdrowy by móc próbować raz jeszczeKamkaz właśnie najbardziej się bałam o tą cenę, ale jest ok. Wolałabym, żeby te wyniki były złe. Dziwne? Może Ale jak to wyjdzie zespół to przynajmniej temu będę mogła zapobiec.
Witajwitajcie również walczę (4 wczesne poronienia) zdiagnozowane Poronienia Nawykowe 1 listopada czeka mnie histeroskopia miała któraś z Was robione to badanie?? podejrzewam że na pewno tak skoro macie już takie doświadczenia z badaniami ja niestety dopiero startuje więc jestem jeszcze z tym wszystkim zielona
Dziękuje bardzo za wsparcie co do pytań to sama dokładnie nie wiem co by chciała wiedzieć dużo juz się dowiedzialam a pomimo to trochę się obawiam bo nie miałam takiego badania nigdy robionego a o narkozie to juz nie wspomne nawet ...Witaj
Ja histeroskopi nie miałam, ale znam osobę, która to badanie miała wykonywane. Jeśli chcesz mogę zapytać o co tylko zechcesz tylko pisz co Cię interesuje.
Przykro mi z powodu Twoich strat.