reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania Po Poronieniu

reklama
Kamkaz właśnie najbardziej się bałam o tą cenę, ale jest ok. Wolałabym, żeby te wyniki były złe. Dziwne? Może :) Ale jak to wyjdzie zespół to przynajmniej temu będę mogła zapobiec.

Kamkaz właśnie najbardziej się bałam o tą cenę, ale jest ok. Wolałabym, żeby te wyniki były złe. Dziwne? Może :) Ale jak to wyjdzie zespół to przynajmniej temu będę mogła zapobiec.
Niby masz rację... jak jest znana przyczyna to pół sukcesu, bo można temu jakoś zapobiec i wyleczyć. Ale z drugiej strony każdy chce być zdrowy by móc próbować raz jeszcze

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie przyczyną poronienia albo jest ten właśnie zespół, albo nieprawidłowa budowa macicy. Chodzi tu o dwurożność, więc z dwojga tego wolałabym ten zespół, bo dostane zastrzyki i będzie ok, a z budową macicy niestety nic nie zrobię...

Dziewczyny, czy któraś z Was korzystała z możliwości zrobienia badań genetycznych, finansowanych przez NFZ, które przysługują po więcej jak dwóch poronieniach?

witajcie również walczę (4 wczesne poronienia) zdiagnozowane Poronienia Nawykowe 1 listopada czeka mnie histeroskopia miała któraś z Was robione to badanie?? podejrzewam że na pewno tak skoro macie już takie doświadczenia z badaniami ja niestety dopiero startuje więc jestem jeszcze z tym wszystkim zielona

witajcie również walczę (4 wczesne poronienia) zdiagnozowane Poronienia Nawykowe 1 listopada czeka mnie histeroskopia miała któraś z Was robione to badanie?? podejrzewam że na pewno tak skoro macie już takie doświadczenia z badaniami ja niestety dopiero startuje więc jestem jeszcze z tym wszystkim zielona
Witaj
Ja histeroskopi nie miałam, ale znam osobę, która to badanie miała wykonywane. Jeśli chcesz mogę zapytać o co tylko zechcesz tylko pisz co Cię interesuje.
Przykro mi z powodu Twoich strat.

reklama
Witaj
Ja histeroskopi nie miałam, ale znam osobę, która to badanie miała wykonywane. Jeśli chcesz mogę zapytać o co tylko zechcesz tylko pisz co Cię interesuje.
Przykro mi z powodu Twoich strat.

Dziękuje bardzo za wsparcie co do pytań to sama dokładnie nie wiem co by chciała wiedzieć dużo juz się dowiedzialam a pomimo to trochę się obawiam bo nie miałam takiego badania nigdy robionego a o narkozie to juz nie wspomne nawet ...
Trzymam się teraz tylko takiej myśli ze to może Polip i ze to on może być przyczyna moich poronień i po usunięciu będę mogła juz normalnie starać się o dzidzie i nie bać

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry