reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Badania Po Poronieniu

Dziękuje bardzo za wsparcie co do pytań to sama dokładnie nie wiem co by chciała wiedzieć dużo juz się dowiedzialam a pomimo to trochę się obawiam bo nie miałam takiego badania nigdy robionego a o narkozie to juz nie wspomne nawet ...
Trzymam się teraz tylko takiej myśli ze to może Polip i ze to on może być przyczyna moich poronień i po usunięciu będę mogła juz normalnie starać się o dzidzie i nie bać

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Narkoza to nic groźnego, choć człowiek różnie może ją znosić. Ale histeroskopia to nic groźnego i nie masz sie czego obawiać. Choć wiem, że nerwy są zawsze przed tego typu badaniach. Ale jeśli to ma pomóc w znalezieniu przyczyny i jej usunięciu, byś mogła urodzić dziecko, to jesteśmy w stanie bardzo dużo znieść. Życzę Ci z calego serca byś doczekała się dzieciątka tu na ziemi i spełniła się w roli mamy bo macierzyństwo to piękny stan :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Narkoza to nic groźnego, choć człowiek różnie może ją znosić. Ale histeroskopia to nic groźnego i nie masz sie czego obawiać. Choć wiem, że nerwy są zawsze przed tego typu badaniach. Ale jeśli to ma pomóc w znalezieniu przyczyny i jej usunięciu, byś mogła urodzić dziecko, to jesteśmy w stanie bardzo dużo znieść. Życzę Ci z calego serca byś doczekała się dzieciątka tu na ziemi i spełniła się w roli mamy bo macierzyństwo to piękny stan :-)

dziękuje za słowa wsparcia <3 Bardzo bym chciała żeby się okazało że to jednak tu jest coś nie tak bo bez większego stresu mogła bym próbować .... A co do macierzyństwa to wiem mam trzy i pół roczna córeczkę i jest to coś cudownego

Mam do was ogromną prośbę jako wasz "członek nr 1 (a członki są potrzebne)" :D
".. zeby wypełniłc anonimową ankietę. To będzie dla nas ogromna pomoc.https://www.babyboom.pl/newsletter/surveys.php?id=6
Potrzebujemy, aż 500 zgłoszeń, a brakuje nam jeszcze 400, więc każdy głos jest dla nas niezwykle ważny.
Nadal mi zależy, żebyśmy wspólnie tworzyli miejsce, jakim jest babyboom.pl "

Ankieta dotyczy bb i jest anonimowa ale ja już tam swoje "widze" kto pomoze :p :p

".. zeby wypełniłc anonimową ankietę. To będzie dla nas ogromna pomoc.https://www.babyboom.pl/newsletter/surveys.php?id=6
Potrzebujemy, aż 500 zgłoszeń, a brakuje nam jeszcze 400, więc każdy głos jest dla nas niezwykle ważny.

Ankieta dotyczy bb i jest anonimowa ale ja już tam swoje "widze" kto pomoze :p :p

Ankieta Wypełniona <3

Ankieta dotyczy bb i jest anonimowa ale ja już tam swoje "widze" kto pomoze [emoji14] :p
Zrobione :-)

Witajcie dawno mnie tu nie było już dawno jestem po zabiegu oczywiście wszystko u mnie tam na dole :cool2: jest w porządku nie dawno odebrałam pierwsze wyniki genetyczne wynika mi z nich że mam Mutację Genu MTHFR C 667 T heterozygotę dodatkowo czekam jeszcze na pozostałe wyniki od genetyka tak jak pisałyście zabieg nie był straszny a nawet po nim śmiać mi się chciało jak znieczulenie jeszcze działało byłam taka ogłupiała <3

Dziewczyny kochane,
ja wiem, że Święta i przygotowania itd., ale mam nadzieję, ze znajdziecie chwilę i weźmiecie udział w 3 konkursach, które dedykujemy mamusiom z brzuszkiem i mamusiom maluszków. Bardzo mi zależy, bo w razie współpracy będziemy mieć na forum super ekipę ekspertów, tylko oni muszą wiedzieć, że to ma sens. Poproszę o pomoc
1.https://www.babyboom.pl/rodzina/swieta/kalendarz_adwentowy_2016.html#/dzien/20
2.https://www.babyboom.pl/rodzina/swieta/kalendarz_adwentowy_2016.html#/dzien/21
3.https://www.babyboom.pl/rodzina/swieta/kalendarz_adwentowy_2016.html#/dzien/22

Poprzez "wróć do kalendarza" są tez inne dni konkursu i inne nagrody wiec serdecznie zapraszam :*

Życzę powodzenia i
WAM WSZYSTKIM ZDROWYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT ♡

Cześć dziewczyny.
Jestem wasza moderatorka, mentorka i podtrzymywaczka na duchu :)
Chciałam was zapoznać z nowinkami
po pierwsze pojawiła się funkcja dzięki której osoba wspomniana w poście zostanie o tympoinormowana. Wystarczy przed nikiem dać "nielubiana" przez nas @ o tak @nafoczka
Po drugie zachecam do uzupełnienia listy zakropkowanych brzuszków oraz listy szczęśliwych mam :)
O tutaj je znajdziecie
Link do: Ciąża po poronieniu
Jesli chcecie dołączyć to piszcie :)
Pozdrawiam :)

Hej. Nie wiem czy moge tu napisac. Wlasnie przechodze druga ciaze biochemiczna. Nie wiem gdzie szukac przyczyny, pomocy :(

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Tez przeszlam dwie takie ciaze i bardzo mi przykro. Niestety z punktu widzenia medycyny to nie jest ciaza z czym sie nie zgadzam. Boli tak samo jak pusty pecherzyk czy jak przestanie bic serduszko... zacznij od dobrego ginekologa. Jedz kwas foliowy metylowany i taki apteczny. Sprobuj suplementacji witaminami grupy b np b12. Ale na pewno dobry ginekolog to podstawa. Trzymam kciuki i nie poddawaj sie!

reklama
Zbadaj progesteron ok 7 dnia po owulacji najlepiej przez 3 kolejne cykle.Byc moze wina biochemicznej jest niski progesteron i bedziesz musiala sie wspomoc duphastonem u mnie tak bylo.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry