reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania, normy - nasze watpliwości i pytania

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jakbym się podmywała, to chyba bym się posiusiała przy dźwięku strumienia wody i na próbkę nic by nie zostało;-);-);-)po prostu wieczorem kąpięl i na następny dzień rano od razu pobieram próbkę;-)

Dokładnie u mnie by też tak było.. :)
Owszem koleżanka miała brzydkie wyniki cały czas z moczu i w laboratorium ponoć pytali jej czy się podmywa przed bo sie powinno...ja jednak tego nie stosuję..

reklama
odebrałam sobie wczorajsze badania - powtórzone HBs i WR wyszły ujemne, więc jest dobrze, mocz też śliczny mi wyszedł i o dziwo morfologia mi sie poprawiła - juz nieznacznie odbiega od normy :-D
tak się zastanawiam, skoro w moczy wychodzi mi, że mam pojedyncze bakterie, to może ta bakteria co z posiewu pochwy mi wyszła tez jest w pojedynczych ilościach...:confused: martwie sie tym, bo co lekarz to inna metoda, żeby nie wyszło tak, że mój mi nic teraz nie dał, a Ci ze szpitala gdzie będe rodzic daliby ....

mamjakty pojedyncze wmoczu zawsze wychodza - w ciele dorosłej osoby jest ok 3 kg bakteri..

co do posiewu z pochwy to zalezy co Ci wychodowali... niektóre sa poprostu naturalna flora i niczym sie ich nie leczy..
napisz co tam ci wyrosło to postaram ci sie odpowiedziec dokładniej..

Ojej Mamjakty paciorkowiec kałowy to chyba nie jest naturalna flora bakteryjna pochwy tylko jelit.
Ale może jak to tylko sa pojedyncze ilości tych bakterii to nic strasznego :baffled:

mi pobieli z pochwy i z odbytu wymaz.
krew i mocz super mi wyszedl i moj gin stwierdzil,ze juz zadnych badan do konca ciazy robic nie musze

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry