- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
anik567 ale się uśmiałam !!!! dobra jesteś!!!!
Dzisiaj miałam u gina okazję pooglądać jak córcia się ulokowała w środku. Jest ustawiona główką w dół i robi niesamowity kotłowanie nóżkami lekarz powiedział że da mi popalić . Już teraz się niecierpliwię jak mi tam jakąś bieganinę odstawia rozprasza mnie normalnie lub nie daje w nocy spać :-)
Dzisiaj miałam u gina okazję pooglądać jak córcia się ulokowała w środku. Jest ustawiona główką w dół i robi niesamowity kotłowanie nóżkami lekarz powiedział że da mi popalić . Już teraz się niecierpliwię jak mi tam jakąś bieganinę odstawia rozprasza mnie normalnie lub nie daje w nocy spać :-)
ania.falko
Entuzjast(k)a
no co ty Anik jeszcze nie masz sie czym martwic....w ostatniej chwili przed porodem sie odwracaja,a ty masz jeszcze 100 dni:-)
Kluliczek
Babka z laską
Ja juz gdzieś pisałam chyba, że znajoma pojechała na CC z powodu uożenia pośladkowego, zrobili jej USG a tu dzidzia już głową w dół . Spokojnie. Moje małe tez raczej kotłuje się w kółko :-).
klaudia011
Fanka BB :)
u mnie na ostatnim USG też główką do góry..teraz to wydaje mi się ze Maleństwo wędruje po całym brzuszku...okaże się na następnym USG jaką teraz pozę przybierze ale lekarz też mi mówił że jeszcze wszystko z ułożeniem się zmieni...:-)
A ja juz myślałam że tylko ja mam takie problemy ze spaniem..ostatnio stosuje ciepłe kakao przed spaniem..i jak na razie skutkuje..chyba ze w jakiś sposób sama to sobie wmówiłam
A ja juz myślałam że tylko ja mam takie problemy ze spaniem..ostatnio stosuje ciepłe kakao przed spaniem..i jak na razie skutkuje..chyba ze w jakiś sposób sama to sobie wmówiłam
reklama
Monika8887
Wdrożona(y)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: