reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania, normy - nasze watpliwości i pytania

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Gdy stoje przy stole, oparta brzuchem o ten stol czuje, jak moj maly kopie tak, ze trafia w stol. Boje sie wtedy, czy sobie nogi albo reki nie zlamie. Malpiszon zawsze tak robi, gdy opre sie o stoł.

reklama
bo musi go tam ugniatać chyba nie... ale zrobic krzywdy to sobie raczej nie zrobi... w końcu łożysko i twoja skóra amortyzują...

anik567 ale się uśmiałam :szok::-D!!!! dobra jesteś!!!!
Dzisiaj miałam u gina okazję pooglądać jak córcia się ulokowała w środku. Jest ustawiona główką w dół i robi niesamowity kotłowanie nóżkami :szok: lekarz powiedział że da mi popalić :cool:. Już teraz się niecierpliwię jak mi tam jakąś bieganinę odstawia :shocked2: rozprasza mnie normalnie lub nie daje w nocy spać :-)

dziewczynki a moja maleńka jest główką do góry :szok:
martwić się czy się nie martwić?? :baffled::confused:

no co ty Anik jeszcze nie masz sie czym martwic....w ostatniej chwili przed porodem sie odwracaja,a ty masz jeszcze 100 dni:-)

Ja juz gdzieś pisałam chyba, że znajoma pojechała na CC z powodu uożenia pośladkowego, zrobili jej USG a tu dzidzia już głową w dół :-p. Spokojnie. Moje małe tez raczej kotłuje się w kółko :-).

dzięki dziewczyny bo ta dzisiejsza noc ciężka dla mnie była, ale widzę ze ty kluliczek też spania nie miałaś :-D

witam jejku ,a po czym to poznac jak jest ułożone dziecko wiem ,,,,,ze usg ...ale ja mam dopiero 10,10 a na ostatniej wizycie nic nie było widac .a sie kompletnie nie znam na tym i może jestem za bardzo gruboskórna żeby coś poczuć

u mnie na ostatnim USG też główką do góry..teraz to wydaje mi się ze Maleństwo wędruje po całym brzuszku...okaże się na następnym USG jaką teraz pozę przybierze :) ale lekarz też mi mówił że jeszcze wszystko z ułożeniem się zmieni...:-)
A ja juz myślałam że tylko ja mam takie problemy ze spaniem..ostatnio stosuje ciepłe kakao przed spaniem..i jak na razie skutkuje..chyba ze w jakiś sposób sama to sobie wmówiłam :tak:

reklama
A ja juz myślałam że tylko ja mam takie problemy ze spaniem..ostatnio stosuje ciepłe kakao przed spaniem..i jak na razie skutkuje..chyba ze w jakiś sposób sama to sobie wmówiłam :tak:

Klaudia, nic sobie nie wmówiłaś, to mleko ciepłe ma takie właściwości, że chce się po nim spać:tak::-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry