Klaudipatty
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny czy te wyniki nasienia są dobre czy nie? Bo niestety nie znam się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
11 marca mam wizytę u ginekologa który kierował na badanie i zobaczymy co dalej powie ale też czy zleci czy nie posiew dla świętego spokoju zrobimyMorfologia super, 9% to naprawdę świetny wynik.
Ruch też całkiem dobry.
Trochę słaba koncentracja, ale nie ma tragedii. Przyzwoicie jest.
Te leukocyty mogę świadczyć o bakterii czy jakiejś infekcji. Można się pokusić o dodatkowy posiew nasienia.
Serio, chciałabym żebyśmy mieli takie wyniki
Mój mąż jak robił badania to słabe miał dlatego była próba inseminacji i nieudanaCześć dziewczyny czy te wyniki nasienia są dobre czy nie? Bo niestety nie znam się
Zobacz załącznik 1617047
Wydają się wporzadkuMój mąż jak robił badania to słabe miał dlatego była próba inseminacji i nieudana
Ile lat się staracie?Wydają się wporzadku
Może warto do urologa wybrać się z tymi wynikami.Cześć dziewczyny czy te wyniki nasienia są dobre czy nie? Bo niestety nie znam się
Zobacz załącznik 1617047
No z tego co widać wyniki nie są takie zleMoże warto do urologa wybrać się z tymi wynikami.
Aha chyba że takNo z tego co widać wyniki nie są takie zle