Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ajj dzięki chyba mi mały siadł na oczach, że nie zauważyłamNa gorze przesłałam zdjęcie kapsułek firma Langsteiner
Jedyne co mogę podpowiedzieć, to wysokie PH powoduje mnożenie bakterii. Mój dr polecił mi zakwaszac mocz, żeby obniżyć PH (najlepiej do 6). Jednak ciągle utrzymuje mi się na poziomie 7
Pilas sok? Czy jadlas owoce?No I zakwaszalam do tej pory to pH miałam za niskie...i lekarz kazał mi odstawić żurawinę
TabletkiPilas sok? Czy jadlas owoce?
Bo ja nie mogę zbić, ale na szczęście nie wzrasta
Takiej opcji nie wzięłam pod uwagęTabletki
1 dziennie Ci w zupełności wystarczy. Ja serio to odstawiłam bo po tygodniu z 7 spadło mi do 4. Jak widać odstawiłam i wróciło mi do 8Takiej opcji nie wzięłam pod uwagę
Ile dziennie? 1 czy wiecej?
Ja pije sok, zero słodyczy, 3 razy dziennie witamina C w tabletkach i nie chce spaść
A jaka to firma? Muszę je mieć1 dziennie Ci w zupełności wystarczy. Ja serio to odstawiłam bo po tygodniu z 7 spadło mi do 4. Jak widać odstawiłam i wróciło mi do 8
Na gorze przesłałam zdjęcie kapsułek firma LangsteinerA jaka to firma? Muszę je mieć
Oby mi tak spadło
Ajj dzięki chyba mi mały siadł na oczach, że nie zauważyłamNa gorze przesłałam zdjęcie kapsułek firma Langsteiner