Nie boli tzn dyskomfort jak przy każdym innym zastrzykuKurde mam nadzieję że nie będę musiała tego długo brać. A ten zastrzyk co mam wziąć 36 godzin przed punkcją Ovitrelle boli ?? Bo mam jeszcze pół godziny i się denerwuję
reklama
Nadzieja1992
Fanka BB :)
Uff dzięki boguNie boli tzn dyskomfort jak przy każdym innym zastrzyku
Nadzieja1992
Gonapeptyl biorę od początku tej stymulacji bo szłam długim protokołem i musiałam wyciszyć nic organizm dzisiaj rano miałam ostatni zastrzyk także dałam radęOvitrelle nie wiem ale jak ja miałam gonapeptyl do bolał jak cholerka
Kto jak nie my, kobietyGonapeptyl biorę od początku tej stymulacji bo szłam długim protokołem i musiałam wyciszyć nic organizm dzisiaj rano miałam ostatni zastrzyk także dałam radę
Deess.
dałaś radę tyle brać zastrzyki to i ten jeden wytrzymaszGonapeptyl biorę od początku tej stymulacji bo szłam długim protokołem i musiałam wyciszyć nic organizm dzisiaj rano miałam ostatni zastrzyk także dałam radę
Deess.
renia a ja to u ciebie było z transferem ? jak to było u ciebie ?Kto jak nie my, kobiety
Nadzieja1992
Katalinazed
Ja leki brałam do 11 tc średnio tygodniowo koszt ok 250 złotych. No ogólnie poszło dużo kasy na to in vitro ale jak to mój mąż mówi zawsze to tylko pieniądze się zarobi Teraz powoli ogarniam wyprawkę też daje po kieszeni ale jak cieszy
Deess.
i to jest piękne już niedługo będziecie razemJa leki brałam do 11 tc średnio tygodniowo koszt ok 250 złotych. No ogólnie poszło dużo kasy na to in vitro ale jak to mój mąż mówi zawsze to tylko pieniądze się zarobi Teraz powoli ogarniam wyprawkę też daje po kieszeni ale jak cieszy
reklama
Na transferze kiecka do góry, pęcherz pełny i siuu zarodek w macicyrenia a ja to u ciebie było z transferem ? jak to było u ciebie ?
A tak na poważnie to transfer miałam w 5 dobie po punkcji i jechałam na wizytę z wielką niewiadomą bo nie wiedziałam ile zarodków jest