reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Hej widzę że temat cen jest 😁
u mnie wyglądało to tak :
-punkcja - 2519zl
-Transfer -540zl (140zl-transfer +400zl-embryo glue)
Korzystaliśmy z dofinansowania 🙂

Ostatnia edycja:
Co klinika to inne ceny. Ja muszę w czwartek dopytać o ten embryoglue czy muszę dodatkowo płacić czy mam już wliczone w cenę jak mnie podsumowała 🙉
Ja byłam taka zadowolona z siebie że mam pod kontrolą jakie koszta punkcji i transferu będziemy płacić, że jak poszlam do apteki po punkcji, żeby wykupić leki które miałam brać od punkcji do transferu i po nim to myślałam że się jeszcze z narkozy nie wybudziłam 🤣
840zl wtedy w aptece zostawiłam 🤣

Ja byłam taka zadowolona z siebie że mam pod kontrolą jakie koszta punkcji i transferu będziemy płacić, że jak poszlam do apteki po punkcji, żeby wykupić leki które miałam brać od punkcji do transferu i po nim to myślałam że się jeszcze z narkozy nie wybudziłam 🤣
Kurde a czemu tak dużo Ja dzisiaj dostałam receptę wykupiłam luteine acard i antybiotyk i zapłaciłam 70 zł jeszcze jeden lek muszę kupić w środę ale to w tej aptece co zastrzyki brałam

ja teraz do transferu płaciłam za leki 540 zł a do punkcji jakieś 200 zł

reklama
Do góry