reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Hej widzę że temat cen jest 😁
u mnie wyglądało to tak :
-punkcja - 2519zl
-Transfer -540zl (140zl-transfer +400zl-embryo glue)
Korzystaliśmy z dofinansowania 🙂

Ostatnia edycja:
Co klinika to inne ceny. Ja muszę w czwartek dopytać o ten embryoglue czy muszę dodatkowo płacić czy mam już wliczone w cenę jak mnie podsumowała 🙉
Ja byłam taka zadowolona z siebie że mam pod kontrolą jakie koszta punkcji i transferu będziemy płacić, że jak poszlam do apteki po punkcji, żeby wykupić leki które miałam brać od punkcji do transferu i po nim to myślałam że się jeszcze z narkozy nie wybudziłam 🤣
840zl wtedy w aptece zostawiłam 🤣

Ja byłam taka zadowolona z siebie że mam pod kontrolą jakie koszta punkcji i transferu będziemy płacić, że jak poszlam do apteki po punkcji, żeby wykupić leki które miałam brać od punkcji do transferu i po nim to myślałam że się jeszcze z narkozy nie wybudziłam 🤣
Kurde a czemu tak dużo Ja dzisiaj dostałam receptę wykupiłam luteine acard i antybiotyk i zapłaciłam 70 zł jeszcze jeden lek muszę kupić w środę ale to w tej aptece co zastrzyki brałam

ja teraz do transferu płaciłam za leki 540 zł a do punkcji jakieś 200 zł

reklama
Do góry