reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Dziewczyny a ile u Was kosztuje punkcja a ile transfer bo Ja mam coś 4 tys z kawałkiem jeszcze z dofinansowania i zastanawiam się ile będę musiała dołożyć. Pytałam kilkukrotnie w rejestracji ale nie uzyskałam odpowiedzi bo to ktoś przyszedł to nie miały czasu opowiedzieć o kosztach to jakieś zabiegi etc. 🤷
nie wiem ile punkcja bo ja miałam z dofinansowania , a za transfer mrożony płace 2500 plus leki 530 zł

reklama
nie wiem ile punkcja bo ja miałam z dofinansowania , a za transfer mrożony płace 2500 plus leki 530 zł
Ciekawe czy mrożony a świeży się różni cenowo leki jakby co będę miała tak samo jak Ty więc koszt kolejny dochodzi 🙉no właśnie może Ja też będę miała z dofinansowania punkcje a za transfer jak coś zostanie wezmą a resztę dopłacę .

Ciekawe czy mrożony a świeży się różni cenowo leki jakby co będę miała tak samo jak Ty więc koszt kolejny dochodzi 🙉no właśnie może Ja też będę miała z dofinansowania punkcje a za transfer jak coś zostanie wezmą a resztę dopłacę .
nie mam pojęcia ja miałam mieć świeży ale po punkcji doktor stwierdziła, że lepiej odczekać żeby jajniki doszły do siebie :)

Ja dostawałam cennik od razu z umową... Ale my wybraliśmy ten pakiet 2+1, więc nie mam rozpisane co i kiedy płacić bo to mamy od razu.

Wiem, że transfer był 1800 zł + 300 zł chyba mrożenie + 500 zł przechowanie

Punkcja też chyba była 1800 + 4800 ivf.

Ja dostawałam cennik od razu z umową... Ale my wybraliśmy ten pakiet 2+1, więc nie mam rozpisane co i kiedy płacić bo to mamy od razu.

Wiem, że transfer był 1800 zł + 300 zł chyba mrożenie + 500 zł przechowanie

Punkcja też chyba była 1800 + 4800 ivf.
U mnie na pewno nie ma pakietów bo nigdy nic takiego nie słyszałam ale kiedyś jak pojechałam na wizytę i pobierali mi krew to wyszła dziewczyna z punkcji i coś usłyszałam że punkcja i transfer jak jej liczyła to 5 coś wyszło ale pewna nie jestem więc chce żeby mnie dzisiaj poinformowali o dokładnych kosztach bo muszę zweryfikować swój stan konta 😁 żeby nie było niespodzianki że kasy mam za mało 🙉😁

reklama
U mnie na pewno nie ma pakietów bo nigdy nic takiego nie słyszałam ale kiedyś jak pojechałam na wizytę i pobierali mi krew to wyszła dziewczyna z punkcji i coś usłyszałam że punkcja i transfer jak jej liczyła to 5 coś wyszło ale pewna nie jestem więc chce żeby mnie dzisiaj poinformowali o dokładnych kosztach bo muszę zweryfikować swój stan konta 😁 żeby nie było niespodzianki że kasy mam za mało 🙉😁
U nas jedna procedura kosztuje 9400...
Ale wy z dofinansowaniem, więc na pewno też to inaczej jest liczone ;)

Do góry