Nadzieja1992
Fanka BB :)
Hej Ja po wizycie od jutra zaczynam stymulację ładnie wyciszył się organizm USG w porządku czysto.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super gratuluję mamuśka!Hej dziewczyny dzisiaj mija 7 dzień od transferunie wytrzymałam i zrobiłam test ciążowy z krwi…wyszły 2 kreski (ta druga blada ale widoczna)
Powodzenia Trzymam kciukiHej Ja po wizycie od jutra zaczynam stymulację ładnie wyciszył się organizm USG w porządku czysto.
musiW sobotę idęmam nadzieje, że test nie kłamie i wszystko tym raZem po raz 5 skończy się dobrze ️
Ja brałam od 2 takie miałam zalecenie, ale czy ten jeden dzień zrobi różnice to nie mam pojęcia.dziewczyny czy estrofem można brać od 3dc czy obowiązkowo od 2dc?
no pięknie gratuluje kochana i życzę nudnej ciążyDziewczyny właśnie odebrałam wynik bety.. dzisiaj jest 9 dzień od transferu i wynik 370mlU
no no , ale i tak czekam 35dc i jeszcze nic . Raczej zrezygnuje z transferu wrześniowego , niepokoi mnie ból jajnika wole upewnić się u mojego gina czy jest ok czy jest takie torbiel bo nigdy mnie tak nie bolał nawet przed miesiączkaJa brałam od 2 takie miałam zalecenie, ale czy ten jeden dzień zrobi różnice to nie mam pojęcia.