reklama
Nadzieja1992
Fanka BB :)
To rozpoczynasz stymulację w tym cyklu?Hej a ja dostałam wczoraj @ po odstawieniu duphaston 27dc. W poniedziałek mamy wizytę w klinice
Rosse94
Chyba nie, dopiero w następnym.To rozpoczynasz stymulację w tym cyklu?
Miałam torbiela też na jajniku 3cm miałam w sumie zrobić badania i zastanowić się czy podchodzimy do iui czy ivf .. więc zapewne da mi jeszcze jakieś badania do zrobienia i stymulację zaczniemy od następnego cyklu bo chyba i tak zaczyna się od 2dc.
Jeszcze od 3 dni męczy mnie grypa.
Deess.
a co lekarz na tego torbiela poradził ?Chyba nie, dopiero w następnym.
Miałam torbiela też na jajniku 3cm miałam w sumie zrobić badania i zastanowić się czy podchodzimy do iui czy ivf .. więc zapewne da mi jeszcze jakieś badania do zrobienia i stymulację zaczniemy od następnego cyklu bo chyba i tak zaczyna się od 2dc.
Jeszcze od 3 dni męczy mnie grypa.
Deess.
czekam na @ i od 2dc będę brać estrofemA wy dziewczyny kiedy jakieś wizyty
Rosse94
Powiedział, że niby jak dostanę @ to się oczyści ale jakoś w to wątpię bo @ mam jak zawsze. Więc zobaczymy w pon co powiea co lekarz na tego torbiela poradził ?
Nadzieja1992
Mi się zrobiła torbiel po poprzedniej stymulacji i zniknęła po miesiączce. Wizytę mam 15 od 16 zaczynam stymulację
reklama
Deess.
nie wypowiem się bo nie miałam , a to histeroskopia jajowodów czy jak ?Cześć dziewczyny ja po wizycie
Mam zrobić histeroskopie w czwartek a w następnym cyklu stymulacja.
Miała , któraś z was robiona? Bardzo boli