Rosse94
Fanka BB :)
Lekarz chce zrobić histeroskopie macicy diagnostyczna, żeby zobaczyć czy tam wszystko jest ok...nie wypowiem się bo nie miałam , a to histeroskopia jajowodów czy jak ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lekarz chce zrobić histeroskopie macicy diagnostyczna, żeby zobaczyć czy tam wszystko jest ok...nie wypowiem się bo nie miałam , a to histeroskopia jajowodów czy jak ?
aha aha to niestety jestem zielona w temacieLekarz chce zrobić histeroskopie macicy diagnostyczna, żeby zobaczyć czy tam wszystko jest ok...
No ja miałam, ale operacyjną. Normalnie powinnaś mieć narkozę, więc nic nie boli ;-) Mnie po usunięciu polipów nie bolało absolutnie nic.Cześć dziewczyny ja po wizycie
Mam zrobić histeroskopie w czwartek a w następnym cyklu stymulacja.
Miała , któraś z was robiona? Bardzo boli
Kurcze narkoza on coś mówił, że to bez ... zobaczymy co to będzie na 8 mam się wstawić.No ja miałam, ale operacyjną. Normalnie powinnaś mieć narkozę, więc nic nie boli ;-) Mnie po usunięciu polipów nie bolało absolutnie nic.
Niestety o zasadach w Polsce nie wiem za dużo... Ale ta histero to w klinice? Czy w zwykłym szpitalu? Bo umowa jak rozumiem dotyczy prywatnej kliniki?Kurcze narkoza on coś mówił, że to bez ... zobaczymy co to będzie na 8 mam się wstawić.
Dziś dostaliśmy umowy jeszcze z takich rzeczy do ogarnięcia itp. i chyba będziemy korzystać z pakietu 3 prób
Tak w klinice, ma robić to mój lekarz.Niestety o zasadach w Polsce nie wiem za dużo... Ale ta histero to w klinice? Czy w zwykłym szpitalu? Bo umowa jak rozumiem dotyczy prywatnej kliniki?
Ja miałam robioną nie bolało na pewno lepiej to wspominam niż laparoskopięTak w klinice, ma robić to mój lekarz.
Chodziło mi o umowy co dostaliśmy do ivf
cudownie to teraz tylko iść na beteHej dziewczyny dzisiaj mija 7 dzień od transferunie wytrzymałam i zrobiłam test ciążowy z krwi…wyszły 2 kreski (ta druga blada ale widoczna)
W sobotę idęmam nadzieje, że test nie kłamie i wszystko tym raZem po raz 5 skończy się dobrze ️cudownie to teraz tylko iść na bete