reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Hej Ja już po wizycie dostałam gonapeptyl 15 września wizyta i zaczynam stymulację nie będę miała od 2 DC jednak w drugim protokole odbywa się to inaczej nie biorą pod uwagę cyklu miesiączki etc.

tez miałam ten gonapeptyl 24h przed punkcją
Ja to będę miała aż do samego zabiegu ten zastrzyk po pół ampułki dziennie mam brać od jutra. Długi protokół inny niż krótki wszystko inaczej mam nadzieję że ten w końcu będzie dla mnie szczęśliwy i trafiony 😊 a Ty kochana jak tam z transferem daleka droga jeszcze?

reklama
Ja to będę miała aż do samego zabiegu ten zastrzyk po pół ampułki dziennie mam brać od jutra. Długi protokół inny niż krótki wszystko inaczej mam nadzieję że ten w końcu będzie dla mnie szczęśliwy i trafiony 😊 a Ty kochana jak tam z transferem daleka droga jeszcze?
no no :) ja o długim nie mam pojęcia bo nie mogłam tez go mieć ze względu na wysokie amh . no u mnie czekam na @ i od 2dc estrofem mam brać i ok 11-13 dc mam zgłosić się na kontrole endometrium i jak dobrze pójdzie to będzie transfer .
a jak się czujesz ogólnie ? lepiej niż poprzednio ? ☺️ chyba ciągniemy na tym samym wózku czasowo ;)

Do góry