reklama
Deess.
Fanka BB :)
3mam kciukiOk dzięki to czekam cierpliwie
Rosse94
Hej nam wysłali dzień przed wizytą musieliśmy wydrukować , wypełnić i przywieźć gotoweCzesc ja w poniedziałek mam pierwsza wizytę w Novum kiedy wysyłają ankietę do wypełnienia?bo nie wiem czy czekać czy dzwonic
Nadzieja1992
Hej Ja już po wizycie dostałam gonapeptyl 15 września wizyta i zaczynam stymulację nie będę miała od 2 DC jednak w drugim protokole odbywa się to inaczej nie biorą pod uwagę cyklu miesiączki etc.
Rosse94
To trzymaj kciukiHej Ja już po wizycie dostałam gonapeptyl 15 września wizyta i zaczynam stymulację nie będę miała od 2 DC jednak w drugim protokole odbywa się to inaczej nie biorą pod uwagę cyklu miesiączki etc.
Deess.
tez miałam ten gonapeptyl 24h przed punkcjąHej Ja już po wizycie dostałam gonapeptyl 15 września wizyta i zaczynam stymulację nie będę miała od 2 DC jednak w drugim protokole odbywa się to inaczej nie biorą pod uwagę cyklu miesiączki etc.
Deess.
ooo to super będziesz miała wsparcieA ja jestem szczęśliwa mój mąż wraca do Polski na stałe nie będzie już pracować zza granicą ucieszyła mnie ta wiadomość bardzo, już ma załatwioną pracę za dwa tygodnie przyjeżdża i zostaje
Nadzieja1992
Ja to będę miała aż do samego zabiegu ten zastrzyk po pół ampułki dziennie mam brać od jutra. Długi protokół inny niż krótki wszystko inaczej mam nadzieję że ten w końcu będzie dla mnie szczęśliwy i trafiony a Ty kochana jak tam z transferem daleka droga jeszcze?tez miałam ten gonapeptyl 24h przed punkcją
reklama
Deess.
no no ja o długim nie mam pojęcia bo nie mogłam tez go mieć ze względu na wysokie amh . no u mnie czekam na @ i od 2dc estrofem mam brać i ok 11-13 dc mam zgłosić się na kontrole endometrium i jak dobrze pójdzie to będzie transfer .Ja to będę miała aż do samego zabiegu ten zastrzyk po pół ampułki dziennie mam brać od jutra. Długi protokół inny niż krótki wszystko inaczej mam nadzieję że ten w końcu będzie dla mnie szczęśliwy i trafiony a Ty kochana jak tam z transferem daleka droga jeszcze?
a jak się czujesz ogólnie ? lepiej niż poprzednio ? chyba ciągniemy na tym samym wózku czasowo