reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Nie załamuj się bo mi test lekko pozytywny wyszedł jak betę miałam 68,czyli 14 dni po transferze, wtedy zrobiłam tak z ciekawości 🤣więc nie liczyłabym wiarygodności testu 😁 czekaj na bete

Ja dzisiaj 9 dzień i znowu test negatywny😭 zastanawiam czy zrobić betę jutro czy poczekać do poniedziałku 😫 miałaś jakieś objawy do 14 dnia? Mnie od czasu do czasu pobolewa podbrzusze i mam lekkie kłucie w jajniku😰

Ja dzisiaj 9 dzień i znowu test negatywny😭 zastanawiam czy zrobić betę jutro czy poczekać do poniedziałku 😫 miałaś jakieś objawy do 14 dnia? Mnie od czasu do czasu pobolewa podbrzusze i mam lekkie kłucie w jajniku😰
Czułam kłucie w jajniku i podbrzuszu cały czas od transferu, w 11dpt moja beta była 25,8 a test negatywny więc szkoda żebyś robiła testy, tylko leć jutro na betę jeśli jutro będzie 10dzien i będziesz już coś wiedzieć a w poniedziałek będziesz mogła powtórzyć, bo myślę że do poniedziałku możesz nie wytrzymać i będziesz robiła testy i negatywnie się nastawiała 🙈🙂

Zazwyczaj lekarze każą robić 10dpt betę a testy po 14 dniach więc nie nastawiaj się negatywnie po dzisiejszym teście 🙂

Czułam kłucie w jajniku i podbrzuszu cały czas od transferu, w 11dpt moja beta była 25,8 a test negatywny więc szkoda żebyś robiła testy, tylko leć jutro na betę jeśli jutro będzie 10dzien i będziesz już coś wiedzieć a w poniedziałek będziesz mogła powtórzyć, bo myślę że do poniedziałku możesz nie wytrzymać i będziesz robiła testy i negatywnie się nastawiała 🙈🙂
Dziękuje kochana za wsparcie 😊 pędzę jutro na betę ☺️

zrob bete , już powinna być dodatnia , i w sobotę lub poniedziałek powtórz , będziesz wiedziała co i jak

reklama
Do góry