reklama
@Katalinazed kiedy masz następną wizytę?
Agata19921993
Zaangażowana w BB
Nie załamuj się bo mi test lekko pozytywny wyszedł jak betę miałam 68,czyli 14 dni po transferze, wtedy zrobiłam tak z ciekawości więc nie liczyłabym wiarygodności testu czekaj na bete
Ja dzisiaj 9 dzień i znowu test negatywny zastanawiam czy zrobić betę jutro czy poczekać do poniedziałku miałaś jakieś objawy do 14 dnia? Mnie od czasu do czasu pobolewa podbrzusze i mam lekkie kłucie w jajniku
Czułam kłucie w jajniku i podbrzuszu cały czas od transferu, w 11dpt moja beta była 25,8 a test negatywny więc szkoda żebyś robiła testy, tylko leć jutro na betę jeśli jutro będzie 10dzien i będziesz już coś wiedzieć a w poniedziałek będziesz mogła powtórzyć, bo myślę że do poniedziałku możesz nie wytrzymać i będziesz robiła testy i negatywnie się nastawiałaJa dzisiaj 9 dzień i znowu test negatywny zastanawiam czy zrobić betę jutro czy poczekać do poniedziałku miałaś jakieś objawy do 14 dnia? Mnie od czasu do czasu pobolewa podbrzusze i mam lekkie kłucie w jajniku
Zazwyczaj lekarze każą robić 10dpt betę a testy po 14 dniach więc nie nastawiaj się negatywnie po dzisiejszym teścieJa dzisiaj 9 dzień i znowu test negatywny zastanawiam czy zrobić betę jutro czy poczekać do poniedziałku miałaś jakieś objawy do 14 dnia? Mnie od czasu do czasu pobolewa podbrzusze i mam lekkie kłucie w jajniku
Agata19921993
Zaangażowana w BB
Dziękuje kochana za wsparcie pędzę jutro na betęCzułam kłucie w jajniku i podbrzuszu cały czas od transferu, w 11dpt moja beta była 25,8 a test negatywny więc szkoda żebyś robiła testy, tylko leć jutro na betę jeśli jutro będzie 10dzien i będziesz już coś wiedzieć a w poniedziałek będziesz mogła powtórzyć, bo myślę że do poniedziałku możesz nie wytrzymać i będziesz robiła testy i negatywnie się nastawiała
Agata19921993
Zaangażowana w BB
Staram sięAle momentami jest ciężko nie mogę sobie wyobrazić czwartego niepowodzeniaZazwyczaj lekarze każą robić 10dpt betę a testy po 14 dniach więc nie nastawiaj się negatywnie po dzisiejszym teście
Deess.
Fanka BB :)
zrob bete , już powinna być dodatnia , i w sobotę lub poniedziałek powtórz , będziesz wiedziała co i jakJa dzisiaj 9 dzień i znowu test negatywny zastanawiam czy zrobić betę jutro czy poczekać do poniedziałku miałaś jakieś objawy do 14 dnia? Mnie od czasu do czasu pobolewa podbrzusze i mam lekkie kłucie w jajniku
Pozytywne nastawienie to podobno połowa sukcesuStaram sięAle momentami jest ciężko nie mogę sobie wyobrazić czwartego niepowodzenia
Ja zrobiłam 9dnia test z ciekawości bo byliśmy na wakacjach i miałam zepsute dwa dni aż wróciłam do domu i poszłam na betędlatego wiem że test złamał mnie psychicznie
reklama
Katalinazed
Fanka BB :)
W wtorek potem 31 sierpnia prenatalne. A ty ?@Katalinazed kiedy masz następną wizytę?