reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Wróciłam dziewczyny z wizyty mam już antykoncepcję włączoną od jutra przez 21 dni mam brać a 1 września wizyta i dołączony zostanie zastrzyk który do dnia punkcji będę przyjmowała a od kolejnej miesiączki stymulacja. Leki mam dalej na ryczałt w aptece do 3 prób no i to ponad 4 tys z dofinansowania przeszło na nową procedurę.

Hejka dziewczyny. Dzisiaj mija równy tydzień od transferu 😊 lekarz kazał zrobić betę w 11 dniu a ja dzisiaj zrobiłam test i negatywny😭 jestem złamana 😭
To dopiero 7 dzień test może jeszcze wyjść negatywny najlepiej odczekaj jeszcze ze 3 , 4 dni i zrób betę najbardziej wiarygodny wynik. Trzymam kciuki !!!

hahaha tak 😂 jak bardzo się czeka to lubi płatać figle 😂 ja 2 razy przekładalam wizytę bo miałam się stawić 2dc i umówiłam se wcześniej tak orientacyjnie 😂😂😂 a tu klapa 😂 ale co zrobisz :)
Rozumiem! :-D
Ja już taka szczęśliwa byłam... że mój okres w lipcu przyszedł ze 100% punktualnością! Myślę sobie: ale fajnie, wszystko zgodnie z planem.
💩

reklama
Hejka dziewczyny. Dzisiaj mija równy tydzień od transferu 😊 lekarz kazał zrobić betę w 11 dniu a ja dzisiaj zrobiłam test i negatywny😭 jestem złamana 😭
Nie załamuj się bo mi test lekko pozytywny wyszedł jak betę miałam 68,czyli 14 dni po transferze, wtedy zrobiłam tak z ciekawości 🤣więc nie liczyłabym wiarygodności testu 😁 czekaj na betę

Do góry