Katalinazed
Fanka BB :)
Przetrwamy a jak z zachciankami u Ciebie?Senność nadal trzyma ale jest mniej intensywna, ale za to doszły wieczorne mdłości i
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przetrwamy a jak z zachciankami u Ciebie?Senność nadal trzyma ale jest mniej intensywna, ale za to doszły wieczorne mdłości i
Póki co nie mam zachcianek a Ty masz jakieś?Przetrwamy a jak z zachciankami u Ciebie?
O mam kapusta kiszonaPóki co nie mam zachcianek a Ty masz jakieś?
No też się zastanawiam. Może potrzebuje odpocząć nawet od forum.gdzie ta nasza @Nadzieja1992 ?
Wczoraj właśnie z moją Panią doktor rozmawiałam i mówiła że dla niej jest to mega obciążenie a co dopiero dla pacjentek.No też się zastanawiam. Może potrzebuje odpocząć nawet od forum.
Dobrze kojarzę że od piątku się nie odzywa ? W poniedziałek miała mieć wizytę i dziś kolejnągdzie ta nasza @Nadzieja1992 ?
no właśnie i cisza ....Dobrze kojarzę że od piątku się nie odzywa ? W poniedziałek miała mieć wizytę i dziś kolejną
może i takNo też się zastanawiam. Może potrzebuje odpocząć nawet od forum.