reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Hejka dziewczyny! Podczytuje Was regularnie. Ja już po laparoskopii. Dochodzę do siebie. Niestety IV stopień endometriozy, niezłośliwe nowotwory jajnika, zrosty, nacieki. Niezły gnój... Partner wyniki dramat... 0 plemników. Idziemy za 2tyg do androloga sprawdzić co się dzieje, że tak spadły wyniki.

Gratuluje mamusiom! 💓

@Renia1237 w Poznaniu w Invimed u jakiego lekarza mieliście procedurę?

Ściskam Was wszystkie. I trzymam kciuki za następne dziewczyny w tej trudnej i nierównej walce o dzisiusia ❤️🥰

Hejka dziewczyny! Podczytuje Was regularnie. Ja już po laparoskopii. Dochodzę do siebie. Niestety IV stopień endometriozy, niezłośliwe nowotwory jajnika, zrosty, nacieki. Niezły gnój... Partner wyniki dramat... 0 plemników. Idziemy za 2tyg do androloga sprawdzić co się dzieje, że tak spadły wyniki.

Gratuluje mamusiom! 💓

@Renia1237 w Poznaniu w Invimed u jakiego lekarza mieliście procedurę?

Ściskam Was wszystkie. I trzymam kciuki za następne dziewczyny w tej trudnej i nierównej walce o dzisiusia ❤️🥰
Mój mąż trzy lata temu też miał nieciekawe wyniki ale dietą i suplementami naprawdę udało się je nieźle podnieść.

My po wizycie kolejna za dwa tygodnie a za trzy badania prenatalne. Dzidziuś rośnie teraz ma 2.88 i widać już zalążki rączek coraz mniej przypomina kosmitę 🤣 Ta wizyta za dwa tygodnie jest ostatnią w klinice bo trzymają pacjentki do 12 tyg ciąży ale lekarz już na miejscu wybrany.

IMG_20220809_165638.jpg

My po wizycie kolejna za dwa tygodnie a za trzy badania prenatalne. Dzidziuś rośnie teraz ma 2.88 i widać już zalążki rączek coraz mniej przypomina kosmitę 🤣 Ta wizyta za dwa tygodnie jest ostatnią w klinice bo trzymają pacjentki do 12 tyg ciąży ale lekarz już na miejscu wybrany.
Cudownie 😍 ♥️
Pięknie rośnie ♥️teraz już z górki 🙈
Ja mam wizytę 19.08 u ginekologa w swojej miejscowości bo z kliniki wczoraj się "pożegnaliśmy" ale obiecaliśmy się wrócimy po rodzeństwo 🙂🍀

Masz jakieś dolegliwości?

@Katie92 leczyłam się i prowadził mnie dr Michał Małek - super człowiek 🙂

Cudownie 😍 ♥️
Pięknie rośnie ♥️teraz już z górki 🙈
Ja mam wizytę 19.08 u ginekologa w swojej miejscowości bo z kliniki wczoraj się "pożegnaliśmy" ale obiecaliśmy się wrócimy po rodzeństwo 🙂🍀

Masz jakieś dolegliwości?

@Katie92 leczyłam się i prowadził mnie dr Michał Małek - super człowiek 🙂
Dalej towarzyszy mi senność i mdłości doszły. Ciężko mi gotuje się obiady 🙈 A ty jak ?

reklama
Do góry