Deess.
Fanka BB :)
hej 3mam kciuki za zadomowienie się kropkaHej nadszedł ten dzień O godz 13 mam kolejne podejście do transferu po pół roku przerwy. Jest to nasze 4
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej 3mam kciuki za zadomowienie się kropkaHej nadszedł ten dzień O godz 13 mam kolejne podejście do transferu po pół roku przerwy. Jest to nasze 4
Mam pytanie że to już będzie ostatnie podejście no chyba że w przyszłości po rodzeństwoHej nadszedł ten dzień O godz 13 mam kolejne podejście do transferu po pół roku przerwy. Jest to nasze 4
Mój mąż trzy lata temu też miał nieciekawe wyniki ale dietą i suplementami naprawdę udało się je nieźle podnieść.Hejka dziewczyny! Podczytuje Was regularnie. Ja już po laparoskopii. Dochodzę do siebie. Niestety IV stopień endometriozy, niezłośliwe nowotwory jajnika, zrosty, nacieki. Niezły gnój... Partner wyniki dramat... 0 plemników. Idziemy za 2tyg do androloga sprawdzić co się dzieje, że tak spadły wyniki.
Gratuluje mamusiom!
@Renia1237 w Poznaniu w Invimed u jakiego lekarza mieliście procedurę?
Ściskam Was wszystkie. I trzymam kciuki za następne dziewczyny w tej trudnej i nierównej walce o dzisiusia
Hej i jak się czujesz?Hej nadszedł ten dzień O godz 13 mam kolejne podejście do transferu po pół roku przerwy. Jest to nasze 4
CudownieMy po wizycie kolejna za dwa tygodnie a za trzy badania prenatalne. Dzidziuś rośnie teraz ma 2.88 i widać już zalążki rączek coraz mniej przypomina kosmitę Ta wizyta za dwa tygodnie jest ostatnią w klinice bo trzymają pacjentki do 12 tyg ciąży ale lekarz już na miejscu wybrany.
Dalej towarzyszy mi senność i mdłości doszły. Ciężko mi gotuje się obiady A ty jak ?Cudownie
Pięknie rośnie teraz już z górki
Ja mam wizytę 19.08 u ginekologa w swojej miejscowości bo z kliniki wczoraj się "pożegnaliśmy" ale obiecaliśmy się wrócimy po rodzeństwo
Masz jakieś dolegliwości?
@Katie92 leczyłam się i prowadził mnie dr Michał Małek - super człowiek
Senność nadal trzyma ale jest mniej intensywna, ale za to doszły wieczorne mdłości iDalej towarzyszy mi senność i mdłości doszły. Ciężko mi gotuje się obiady A ty jak ?