reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Dziewczyny ile po punkcji dostaliście okres ? mam umówić się przed @ do lekarza w celu omówienia transferu . Jak to wyglada przed transferem ? jakieś leki czy coś są wcześniej podawane czy od 2 dc ?

Dziewczyny 🙂
Nasze 2cm szczęścia ♥️ moment w którym się słyszy bijące serduszko było nie do opisania ♥️🍀🙂
Na zdj Główka i tułów 🙂
Fantastycznie ❤️❤️ różnimy się tygodniem 😊 mój dzidziuś tydzień temu miał też 2 cm.

reklama
Ja miałam transfer na cyklu naturalnym, biorę progesteron, cylogest i neoparin.
@ dostałam wcześniej chyba dwa dni.
Co do leków wszystko zależy od lekarza, widzę że każda klinika i lekarz działa inaczej.

Powoli chyba możemy czuć się bezpieczniej.
Mam nadzieję że tak 🙂 lekarz dał mi takiej "wiary" że teraz już będzie coraz lepiej, chociaż powiedział że dopóki nie zacznę czuć ruchów to każda wizyta będzie dla mnie stresująca 🙈
Jeszcze przez tydzień mam brać 2 razy dziennie cyclogest, później zmniejszyć do jednej dziennie, a prolutex (zastrzyk) w końcu odstawiony 😂

reklama
Do góry