Deess.
Fanka BB :)
a co to za zastrzyki są ?Ja codziennie robię zastrzyk prolutex o godzinie 12,mój brzuch już nie ma miejsca na wkłucia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co to za zastrzyki są ?Ja codziennie robię zastrzyk prolutex o godzinie 12,mój brzuch już nie ma miejsca na wkłucia
Progesterona co to za zastrzyki są ?
ahaaaProgesteron
hej , tez mam ból i kłucie w podbrzuszu i jajnikach, to raczej normalne bo hormony robią swoje jak leżę jest okej , jak chodzę czy stoję to czuje dyskomfort jakby miały mi te jajniki eksplodować@Deess. Jak się czujesz dzisiaj ? Jutro masz punkcje ? Mnie tak wczoraj bolał brzuch jajniki ciągnęło do dołu myślałam że się wykończę pierwszy raz od początku stymulacji nie wiem co tam się dzieje , że tak nagle zaczęłam wszystko odczuwać. Dobrze że już jutro poniedziałek i wizyta.
Neoparin jest przeciwzakrzepowy, mam brać do 12 tyg.już po masakra nie powiem ale bolące te zastrzyki a neoparin w jakim celu ?
Mam to samo jakby jajniki miały eksplodować do tej pory nic jakby stymulacji nie było więc mam taką cichą nadzieję że może tamte małe pęcherzyki ruszyły że taki ból nagle się pojawił. Trzymam kciuki za jutrzejszy zabieg Jak wrócisz to pisz jak poszło ile wyjęli jajców kurde Ty nie strasz z tym gonapeptylem już dość tego bólu ileż możnahej , tez mam ból i kłucie w podbrzuszu i jajnikach, to raczej normalne bo hormony robią swoje jak leżę jest okej , jak chodzę czy stoję to czuje dyskomfort jakby miały mi te jajniki eksplodować
tak jutro mam punkcję mam być w klinice przed 9 , trochę mnie stresik dopada ale jakoś przeżyje, wczoraj wzięłam 2 ampułki gonapeptylu o 21 bo akurat to 36h przed zabiegiem i to jest gorszy zastrzyk od menopuru boli jak cholera
napewno od tego , to już końcówka stymulacji wiec hormony dają się we znaki jutro tobie tez wyznacza datę punkcji na środę zobaczysz 3mam kciukiMam to samo jakby jajniki miały eksplodować do tej pory nic jakby stymulacji nie było więc mam taką cichą nadzieję że może tamte małe pęcherzyki ruszyły że taki ból nagle się pojawił. Trzymam kciuki za jutrzejszy zabieg Jak wrócisz to pisz jak poszło ile wyjęli jajców kurde Ty nie strasz z tym gonapeptylem już dość tego bólu ileż można
Jak wszystko dobrze pójdzie to tak by było że w środę punkcja. W Cetrotide i Orgalutranie bo w piatek go dostałam nie było w aptece Cetrotide tylko jedno opakowanie miałam na wczoraj bo już go dawno kupiłam tam też po całej strzykawce ale nie bolą. Jak mąż wczoraj podał rano to Ja po godzinie wpadłam w panikę że to nie w brzuch bo przeczytałam że najlepiej w udo ale myślę sobie w udo hm i dzisiaj ten drugi też podałam w brzuch.napewno od tego , to już końcówka stymulacji wiec hormony dają się we znaki jutro tobie tez wyznacza datę punkcji na środę zobaczysz 3mam kciuki
Dam znać jak poszło
noo serio dość nieprzyjemny zastrzyk cała strzykawka wiec sporo jest tego płynu a ja miałam dwie na raz na dodatek
w brzuch normalnieJak wszystko dobrze pójdzie to tak by było że w środę punkcja. W Cetrotide i Orgalutranie bo w piatek go dostałam nie było w aptece Cetrotide tylko jedno opakowanie miałam na wczoraj bo już go dawno kupiłam tam też po całej strzykawce ale nie bolą. Jak mąż wczoraj podał rano to Ja po godzinie wpadłam w panikę że to nie w brzuch bo przeczytałam że najlepiej w udo ale myślę sobie w udo hm i dzisiaj ten drugi też podałam w brzuch.