reklama
Nadzieja1992
Fanka BB :)
U mnie zastrzyki z apteki która ma podpisaną umowę z kliniką pierwsza tura jak kupowałaś 3 rodzaje 50 z groszami a wczoraj 34 jakoś tak. Czyli grosze. U mnie jest badany tylko estradiol nie wiem dlaczego progesteronu nie zlecają? a wczoraj podczas badania stwierdziła że rosną wolniej jakby było PCOS AMH ponad 4
Deess.
tez wysokieU mnie zastrzyki z apteki która ma podpisaną umowę z kliniką pierwsza tura jak kupowałaś 3 rodzaje 50 z groszami a wczoraj 34 jakoś tak. Czyli grosze. U mnie jest badany tylko estradiol nie wiem dlaczego progesteronu nie zlecają? a wczoraj podczas badania stwierdziła że rosną wolniej jakby było PCOS AMH ponad 4
Trzymam kciuki żeby jutro jakiekolwiek dobre wieści byłyCześć dziewczyny
Kciuki za wasze pęcherzyki a mam pytanie ta stymulacja cyklu bardzo kosztowna?
Dziewczyny z odpoczywajcie ile się da i rośnijcie zdrowo
U nas w końcu jutro wizyta u androloga na 16:30 , moze się czegoś sensownego dowiemy i od razu termin na wizytę razem umówimy...
U mnie dziś 37dc i @ dalej brak... Moje cykle od grudnia się trochę rozjechały a w tym cyklu to dopiero będzie jakaś rewolucja mam wrażenie, że dopiero owu mam jajnik mnie boli, mam wrażenie, że przeważnie na owu mi nie dobrze i w tym cyklu też odczuwam to dopiero teraz no armagedon
Aż z ciekawości spojrzałam na paragony ile wyniosła mnie stymulacja
A więc tak, niektóre leki były 50% odpłatne a niektóre na R, a niektóre normalnie na 100%, więc za całą stymulację(od drugiego dnia cyklu do dnia punkcji) wydałam na leki dokładnie 968zl
A od punkcji do dnia dzisiejszego wydałam 1980zl na leki które mam od lekarza z kliniki (wszystko 100% płatne)
Deess.
o kurczę sporo , to i nas czeka po punkcji pewnie nie dość ze cała procedura kosztuje masę to jeszcze leki co za kolosalne kwotyTrzymam kciuki żeby jutro jakiekolwiek dobre wieści były
Aż z ciekawości spojrzałam na paragony ile wyniosła mnie stymulacja
A więc tak, niektóre leki były 50% odpłatne a niektóre na R, a niektóre normalnie na 100%, więc za całą stymulację(od drugiego dnia cyklu do dnia punkcji) wydałam na leki dokładnie 968zl
A od punkcji do dnia dzisiejszego wydałam 1980zl na leki które mam od lekarza z kliniki (wszystko 100% płatne)
Ja tak miałam przez całą stymulacjęDziewczyny miała któraś z was po miesiączce śluz jak przy owijce i ból brzucha w trakcie stymulacji ?
Przy tak długich cyklach to wszystko możliweA u mnie tak jak mówiłam chyba owu więc mi raczej owu występuje w każdym cyklu ale bardzo późno.
reklama
Nadzieja1992
Dxie
Ja tak miałam przez całą stymulacj
Powiedz mi kochana czy My możemy podczas stymulacji brać jakieś leki przeciwbólowe bo tak mnie głowa boli że sprzątanie mi nie idzietez wysokie