reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
U mnie zastrzyki z apteki która ma podpisaną umowę z kliniką pierwsza tura jak kupowałaś 3 rodzaje 50 z groszami a wczoraj 34 jakoś tak. Czyli grosze. U mnie jest badany tylko estradiol nie wiem dlaczego progesteronu nie zlecają? 🙄 a wczoraj podczas badania stwierdziła że rosną wolniej jakby było PCOS AMH ponad 4

U mnie zastrzyki z apteki która ma podpisaną umowę z kliniką pierwsza tura jak kupowałaś 3 rodzaje 50 z groszami a wczoraj 34 jakoś tak. Czyli grosze. U mnie jest badany tylko estradiol nie wiem dlaczego progesteronu nie zlecają? 🙄 a wczoraj podczas badania stwierdziła że rosną wolniej jakby było PCOS AMH ponad 4
tez wysokie

Cześć dziewczyny 😊

Kciuki za wasze pęcherzyki ✊✊ a mam pytanie ta stymulacja cyklu bardzo kosztowna?

Dziewczyny z 🤰 odpoczywajcie ile się da ❤️ i rośnijcie zdrowo 🥰

U nas w końcu jutro wizyta u androloga na 16:30 , moze się czegoś sensownego dowiemy 🙄 i od razu termin na wizytę razem umówimy...
U mnie dziś 37dc i @ dalej brak... Moje cykle od grudnia się trochę rozjechały a w tym cyklu to dopiero będzie jakaś rewolucja 😬 mam wrażenie, że dopiero owu mam jajnik mnie boli, mam wrażenie, że przeważnie na owu mi nie dobrze i w tym cyklu też odczuwam to dopiero teraz 😱 no armagedon 😅
Trzymam kciuki żeby jutro jakiekolwiek dobre wieści były 🤞

Aż z ciekawości spojrzałam na paragony ile wyniosła mnie stymulacja 🙈
A więc tak, niektóre leki były 50% odpłatne a niektóre na R, a niektóre normalnie na 100%, więc za całą stymulację(od drugiego dnia cyklu do dnia punkcji) wydałam na leki dokładnie 968zl🙈
A od punkcji do dnia dzisiejszego wydałam 1980zl na leki które mam od lekarza z kliniki (wszystko 100% płatne)

Trzymam kciuki żeby jutro jakiekolwiek dobre wieści były 🤞

Aż z ciekawości spojrzałam na paragony ile wyniosła mnie stymulacja 🙈
A więc tak, niektóre leki były 50% odpłatne a niektóre na R, a niektóre normalnie na 100%, więc za całą stymulację(od drugiego dnia cyklu do dnia punkcji) wydałam na leki dokładnie 968zl🙈
A od punkcji do dnia dzisiejszego wydałam 1980zl na leki które mam od lekarza z kliniki (wszystko 100% płatne)
o kurczę sporo , to i nas czeka po punkcji pewnie 😕 nie dość ze cała procedura kosztuje masę to jeszcze leki co za kolosalne kwoty 🤦🏼‍♀️

Dziewczyny miała któraś z was po miesiączce śluz jak przy owijce i ból brzucha w trakcie stymulacji ?

A u mnie tak jak mówiłam chyba owu 😬 więc mi raczej owu występuje w każdym cyklu ale bardzo późno. 🙄

Załączniki

• IMG_20220726_132913.jpg
    IMG_20220726_132913.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 25
reklama
Do góry