Agata19921993
Zaangażowana w BB
Wiem,że są przypadki gdzie udaje się nawet za pierwszym razem ale nie każdy ma taka szanse
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi i @Katalinazed udało się za pierwszym razemWiem,że są przypadki gdzie udaje się nawet za pierwszym razem ale nie każdy ma taka szanse
Trzymam kciuki będzie wszystko dobrzeMi i @Katalinazed udało się za pierwszym razem
Chociaż jeśli chodzi o mnie to żyje w ciągłej niepewności i strachu co się wydarzy do "bardziej bezpiecznego czasu"
to tez tak nie do końca prawdaLekarz mi opowiadał , że był na konferencji i statystycznie udaje się w 50% za 5 razem
Hej jeśli chodzi o moje samopoczucie to dziś jest do du.... Boli mnie dziś brzuch, staram się leżeć ale mam tysiące myśli i czarnych scenariuszyCześć dziewczyny, jak się czujecie ?
kiedy się wybierasz do lekarza kochana ?Hej jeśli chodzi o moje samopoczucie to dziś jest do du.... Boli mnie dziś brzuch, staram się leżeć ale mam tysiące myśli i czarnych scenariuszy
Ja mam dopiero wizytę 8.08 bo mój lekarz z kliniki ma urlop) a nie chciałabym iść do innego z kliniki bo jednak mój mnie zna i ogólnie do niego mam zaufaniekiedy się wybierasz do lekarza kochana ?
Czekamy na same dobre wiadomości jutroW poniedziałek ma mi wtedy wypisać badania do zrobienia.