Zawsze coś niespodziewanego wychodzi po drodze co komplikuje szybkie działanie, ale wierzę że mimo wszystko może akurat wszystko pójdzie sprawnieNo tym bardziej, że u nas sprawa z nasieniem to świeża sprawa bo miesiąc temu dowiedzieliśmy się, że jest jak jest... Gdzie nikt by nie przypuszczał, że na nas trafić może taki psikus.
I jeszcze tydzień temu miałam wizyte u gina 26dc wtedy miałam i cykl bezowulacyjny - gdzie przeważnie badałam sobie proga i wskazywało na owu, a w tym cyklu nie... Więc tu chyba stres też mi zadziałał i teraz czekam jeszcze na @ jak na zbawienie, kiedy mnie przywita
reklama
Rosse94
Fanka BB :)
I tak będzie kochanaTeraz mam wizytę u swojego lekarza w klinice 8.08, on zakańcza leczenie i daje mi dokumenty, a następną wizytę mam 19.08 u ginekologa już w swojej miejscowości (wybrałam Panią ordynator która mnie badała w szpitalu). O ile nic po drodze się nie wydarzy - ale takiej opcji staram się nie dopuszczać do myślenia
Deess.
ja tez poprzednim razem miałam już tak zryta banie ze każda wizyta w toalecie to dla mnie był mega stres i modlitwa zeby tylko przy podtarciu nie było krwiNajgorsze jest to że ta sytuacja z tego tygodnia tak mi zryła myślenie, że każdy nawet niewielki ból w podbrzuszu odrazu mnie stawia na nogi, a każde pójście do wc sprawia że boję się spojrzeć czy aby na pewno znowu nie zobaczę plamienia lub krwawienia
Nadzieja1992
Hej dziewczyny Ja już po wizycie pęcherzyków mnóstwo lekarz mówi że jest potencjał mają 5mm jak dobrze pójdzie to przewiduje na następną sobotę punkcje. Dziś i jutro zastrzyki brać bez zmian w poniedziałek wizyta przed badanie krwi jak dzisiaj plus muszę czystość pochwy zbadać. I działam i czekam dalej
Deess.
super ze dobrze poszłoHej dziewczyny Ja już po wizycie pęcherzyków mnóstwo lekarz mówi że jest potencjał mają 5mm jak dobrze pójdzie to przewiduje na następną sobotę punkcje. Dziś i jutro zastrzyki brać bez zmian w poniedziałek wizyta przed badanie krwi jak dzisiaj plus muszę czystość pochwy zbadać. I działam i czekam dalej
Agata19921993
Zaangażowana w BB
Hej jak tam się trzymacie?
Ja jestem po drugiej punkcji ( mamy z partnerem 8 zarodków ) to chyba jakiś cud bo poprzednim razem były tylko 3 i średniej jakości.
Niestety musimy odłożyć transfer i będzie robiony z mrożonych zarodków. Czekam na wizytę i termin zabiegu
Ja jestem po drugiej punkcji ( mamy z partnerem 8 zarodków ) to chyba jakiś cud bo poprzednim razem były tylko 3 i średniej jakości.
Niestety musimy odłożyć transfer i będzie robiony z mrożonych zarodków. Czekam na wizytę i termin zabiegu
Deess.
heej super wiadomość 8 to już jest cośHej jak tam się trzymacie?
Hej super wynikHej jak tam się trzymacie?
reklama
Nadzieja1992
Ja dopiero dołączę Cetrotide może w poniedziałek więc się nie wypowiemktóra z Was przyjmowała zastrzyk Cetrotide ?