reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Hej dziewczyny 🙂
Wypisali mnie dziś do domu z zaleceniem leżenia i oszczędzania się 😔

Na USG całe szczęście dobrze,
Pokazano mi na ekranie ruszające się serduszko 💛, więc kamień spadł mi z serca ale cały czas się boję 😔
Pani ordynator powiedziała że krwawienie najprawdopodobniej było spowodowane krwiakiem (pokazała mi miejsce w macicy w którym najprawdopodobniej był ulokowany)
Dostałam dodatkowo luteine dp, więc teraz będę miała mnóstwo czasu żeby z Wami tutaj posiedzieć 🙂♥️

Hej dziewczyny 🙂
Wypisali mnie dziś do domu z zaleceniem leżenia i oszczędzania się 😔

Na USG całe szczęście dobrze,
Pokazano mi na ekranie ruszające się serduszko 💛, więc kamień spadł mi z serca ale cały czas się boję 😔
Pani ordynator powiedziała że krwawienie najprawdopodobniej było spowodowane krwiakiem (pokazała mi miejsce w macicy w którym najprawdopodobniej był ulokowany)
Dostałam dodatkowo luteine dp, więc teraz będę miała mnóstwo czasu żeby z Wami tutaj posiedzieć 🙂♥️
mówiłam , ze daje znać ze jest was teraz dwoje ! leż oszczędzaj się a będzie wszystko okej 💗 super! od rana czekałam na wiadomość 🌸

Cześć no ja też taką piję jest całkiem niezła. Zdrowe odżywianie i zero coli czy fast foodów chociaż my i tak rzadko jedliśmy.
no dobra dobra jak się człowiek przyzwyczai to potem smak ciężko odróżnić 😂
mnie jak od czasu do czasu najdzie ochota to zjem jakiegoś kebsa dobrego , ale serio bardzo rzadko , uważam, ze dobry kebab jest lepszy nic mc donald 🙈

Cześć dziewczyny ! Pysznej kawki ( u mnie bezkofeinowej i nawet jest spoko ) i spokojnego dnia Wam życzę 💗🌸☕🍫🍰
Hej Ja całkowicie bez kawki 😊 jak tam początek stymulacji Ja dzisiaj już 3 dzień leci oby jak najszybciej. Byliśmy dzisiaj w klinice mąż zrobił to badanie HBA i podpisaliśmy dokumenty. W sobotę mam monitoring

reklama
Hej Ja całkowicie bez kawki 😊 jak tam początek stymulacji Ja dzisiaj już 3 dzień leci oby jak najszybciej. Byliśmy dzisiaj w klinice mąż zrobił to badanie HBA i podpisaliśmy dokumenty. W sobotę mam monitoring
no ja o 17 zastrzyk 😂 taka porę ustaliłam sobie bo niby żeby robić i stałej porze najlepiej 😊 później od 24.07 mam brać certotide rano . w następna środę badania z krwi i monitoring :)

Do góry