reklama
Nadzieja1992
Fanka BB :)
Witamy w naszym skromnym gronieCześć dziewczyny !
Ja powoli mogę do Was dołączyć i zagłębiać się w temat.
W skrócie : mąż brak plemników.
Krok 1 jesteśmy zapisani do angeliusa w Kato, ale najpierw mąż musi mieć wizytę u androloga, którą ma 27go ( bardzo się dłuży hihi ).
I mamy zapisać się po wizycie na pierwsze konsultacje razem.
Coś tam czytałam i doczytałam, że ktoś ma podobny przypadek do nas i będzie korzystał z nasienia dawcy, a nie myśleliście o biopsji? Czy w klinice coś mówili na ten temat?
Nadzieja1992
Ja jestem w projekcie dofinansowanie do In Vitro z miasta 5 tys złA o co chodzi z tym dofinansowaniem? Przepraszam, że tak ciągle coś , ale jeszcze was czytam a w między czasie nachodzą mnie pytania
Ponieważ, ja czytałam, że do ivf nie ma dofinansowania.
Rosse94
O to super ! Zawsze cośJa jestem w projekcie dofinansowanie do In Vitro z miasta 5 tys zł
Ale u mnie to raczej nie ma nic takiego
Nadzieja1992
Ja jestem z Warmii -Mazur i u nas tym razem był ten nabór 70 par zostało zakwalifikowanych do projektu trzeba było złożyć wnioski w maju także nie wiem skąd jesteś i czy u Was również jest teraz ten projekt.
O to super ! Zawsze coś
Ale u mnie to raczej nie ma nic takiego
Rosse94
Ja jestem ze Śląska i jak czytałam przed chwilą to tylko dwa miasta mają tą refundację Częstochowa i Sosnowiec...Ja jestem z Warmii -Mazur i u nas tym razem był ten nabór 70 par zostało zakwalifikowanych do projektu trzeba było złożyć wnioski w maju także nie wiem skąd jesteś i czy u Was również jest teraz ten projekt.
No ale i bez tego będziemy działać bardzo bym chciała , żeby się udała u nas ta biopsja, ale zobaczymy co to będzie bo u nas to początek a jeszcze mąż pracuje za granicą i mam nadzieję, że nie będzie się to przedłużać wszystko za bardzo
Nadzieja1992
Wszystko się jakoś ułoży wszystkie mamy taki sam cel zostać mamami i tak też się niedługo stanieJa jestem ze Śląska i jak czytałam przed chwilą to tylko dwa miasta mają tą refundację Częstochowa i Sosnowiec...
No ale i bez tego będziemy działać bardzo bym chciała , żeby się udała u nas ta biopsja, ale zobaczymy co to będzie bo u nas to początek a jeszcze mąż pracuje za granicą i mam nadzieję, że nie będzie się to przedłużać wszystko za bardzo
Rosse94
Dokładnie takWszystko się jakoś ułoży wszystkie mamy taki sam cel zostać mamami i tak też się niedługo stanie
A ty na jakim jesteś etapie?
Ja akurat korzystałam z dofinansowania dla województwa wielkopolskiego do in vitro rok udokumentowanego bezskutecznego leczenia - taki warunek był między innymi żeby się załapać.Ja jestem ze Śląska i jak czytałam przed chwilą to tylko dwa miasta mają tą refundację Częstochowa i Sosnowiec...
Mój partner też pracuje za granicą, ale udało nam się to pogodzić, bo dokumenty które dostawałam z kliniki podpisywał mi w domu, gdy już był, a ja na kolejnych wizytach je dostarczałam a był czas że w domu był co 4/5tyg więc było to wyzwanie
reklama
Nadzieja1992
Od jutra zaczynam stymulację w sobotę nam wizytę monitorującą a w czwartek mąż jedzie na badanie HBA .Dokładnie tak
Dokładnie tak