reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

A o co chodzi z tym dofinansowaniem? Przepraszam, że tak ciągle coś , ale jeszcze was czytam a w między czasie nachodzą mnie pytania 😁🤭
Ponieważ, ja czytałam, że do ivf nie ma dofinansowania.

reklama
Cześć dziewczyny !
Ja powoli mogę do Was dołączyć i zagłębiać się w temat.
W skrócie : mąż brak plemników.
Krok 1 jesteśmy zapisani do angeliusa w Kato, ale najpierw mąż musi mieć wizytę u androloga, którą ma 27go ( bardzo się dłuży hihi ).
I mamy zapisać się po wizycie na pierwsze konsultacje razem.

Coś tam czytałam i doczytałam, że ktoś ma podobny przypadek do nas i będzie korzystał z nasienia dawcy, a nie myśleliście o biopsji? Czy w klinice coś mówili na ten temat?

😊
Witamy w naszym skromnym gronie 👋

Ja jestem z Warmii -Mazur i u nas tym razem był ten nabór 70 par zostało zakwalifikowanych do projektu trzeba było złożyć wnioski w maju także nie wiem skąd jesteś i czy u Was również jest teraz ten projekt.
Ja jestem ze Śląska i jak czytałam przed chwilą to tylko dwa miasta mają tą refundację Częstochowa i Sosnowiec...

No ale i bez tego będziemy działać 🙂 bardzo bym chciała , żeby się udała u nas ta biopsja, ale zobaczymy co to będzie bo u nas to początek a jeszcze mąż pracuje za granicą i mam nadzieję, że nie będzie się to przedłużać wszystko za bardzo 😏

Ja jestem ze Śląska i jak czytałam przed chwilą to tylko dwa miasta mają tą refundację Częstochowa i Sosnowiec...

No ale i bez tego będziemy działać 🙂 bardzo bym chciała , żeby się udała u nas ta biopsja, ale zobaczymy co to będzie bo u nas to początek a jeszcze mąż pracuje za granicą i mam nadzieję, że nie będzie się to przedłużać wszystko za bardzo 😏
Wszystko się jakoś ułoży wszystkie mamy taki sam cel zostać mamami i tak też się niedługo stanie ✊🥰

Ja akurat korzystałam z dofinansowania dla województwa wielkopolskiego do in vitro 🙂rok udokumentowanego bezskutecznego leczenia - taki warunek był między innymi żeby się załapać.
Mój partner też pracuje za granicą, ale udało nam się to pogodzić, bo dokumenty które dostawałam z kliniki podpisywał mi w domu, gdy już był, a ja na kolejnych wizytach je dostarczałam 🤣🙈a był czas że w domu był co 4/5tyg więc było to wyzwanie 🤣

reklama
Do góry