reklama
Nadzieja1992
Fanka BB :)
Też zła chodziłam cały weekend co chwilę spoglądając czy już się zaczyna bo bolało mnie wszystko jak na miesiączkę wczoraj przed północą lekkie plamienia a dzisiaj już jest normalnie doczekałam się i liczę pierwszy dzień od dzisiaj . To jest natura płata nam nieźle figleja nie mogę normalnie , brzuch boli , piersi bolą a okresu ni ma jak zwykle ... na złość
Deess.
nooo na maxa .Też zła chodziłam cały weekend co chwilę spoglądając czy już się zaczyna bo bolało mnie wszystko jak na miesiączkę wczoraj przed północą lekkie plamienia a dzisiaj już jest normalnie doczekałam się i liczę pierwszy dzień od dzisiaj . To jest natura płata nam nieźle figle
Niestety serduszka nie usłyszałam, jest ulokowany w macicy a to najważniejsze, wg usg to 6tysz (5+2), więc jeszcze troszkę na serduszkoKurde to już dzisiaj usłyszysz bicie serduszka ?
Następną wizytę mam 8.08,bo mój lekarz ma urlop od przyszłego tygodnia, oszaleje przez te 3tyg
Nadzieja1992
Najważniejsze, że maluszek zadomowił się w odpowiednim miejscu ! Trzymam mocno kciuki żebyś na następnej wizycie usłyszała już swojego bobaska wierzę że 3 tygodnie to wieczność ale dasz radę jesteśmy z Tobą !Niestety serduszka nie usłyszałam, jest ulokowany w macicy a to najważniejsze, wg usg to 6tysz (5+2), więc jeszcze troszkę na serduszko
Następną wizytę mam 8.08,bo mój lekarz ma urlop od przyszłego tygodnia, oszaleje przez te 3tyg
DziękujęNajważniejsze, że maluszek zadomowił się w odpowiednim miejscu ! Trzymam mocno kciuki żebyś na następnej wizycie usłyszała już swojego bobaska wierzę że 3 tygodnie to wieczność ale dasz radę jesteśmy z Tobą !
Jeszcze do mnie to wszystko nie dociera i jestem chyba jeszcze taka ostrożna w tym wszystkim
Nadzieja1992
To raczej normalne Ja to jak dobrze pójdzie chyba będę żyła w strachu aż do poroduDziękuję
Jeszcze do mnie to wszystko nie dociera i jestem chyba jeszcze taka ostrożna w tym wszystkim
Też mam takie wrażenie że dopóki nie przytulę dzidzi to nie uwierzęTo raczej normalne Ja to jak dobrze pójdzie chyba będę żyła w strachu aż do porodu
Nadzieja1992
A co z koleżanką która była na równi z Tobą? Bo wydaje mi się że dwie miałyście potwierdzoną ciążę betą nic nie pisze nic nie wiadomo .
reklama
Deess.
najważniejsze , ze na miejscuNiestety serduszka nie usłyszałam, jest ulokowany w macicy a to najważniejsze, wg usg to 6tysz (5+2), więc jeszcze troszkę na serduszko