reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Super że tak szybko bo faktycznie nie ma na co czekać, nam od wizyty kwalifikacyjnej do dofinansowania do rozpoczęcia protokołu minął miesiąc ale w tym czasie musiałam zrobić podstawowe badania potrzebne + wymazy więc mi się to też wydawało szybko😂
Jak już zaczniesz pierwszy zastrzyk to wtedy poczujesz jakie to są emocje oraz dotrze do Ciebie że to już się zaczęło a czas pomiędzy wizytami będzie tak szybko uciekał że to będzie szok 😂
Będzie dobrze 👍 🙂 ♥️
Oby nam wszystkim się udało !! Może zorganizujemy spotkanie integracyjne jak już wszystkie będziemy nosiły pod sercem maluszki 🥳😁 jeszcze dzisiaj lekarz powiedział ,że w zależności ile jajeczek się wytworzy on zapładnia tylko 6 i podczas transferu podaje wiecej niż jedną, że nie możemy wykluczać ciąży mnogiej 🙈😁

reklama
Hej dziewczyny! Dawno mnie tu nie było. Dzisiaj miałam wizytę kwalifikacyjną komplet reszty badań zrobiony przepisane leki zastrzyki i zaczynamy krótkim protokołem . Jestem zdenerwowana i jednocześnie podekscytowana że to tak szybko się zaczęło. A za dziewczyny po transferze trzymam kciuki za wysoką betę ! ❤️
super :)
tez mam krótki protokół , w piątek podpisanie papierologii i leki 😊

Oby nam wszystkim się udało !! Może zorganizujemy spotkanie integracyjne jak już wszystkie będziemy nosiły pod sercem maluszki 🥳😁 jeszcze dzisiaj lekarz powiedział ,że w zależności ile jajeczek się wytworzy on zapładnia tylko 6 i podczas transferu podaje wiecej niż jedną, że nie możemy wykluczać ciąży mnogiej 🙈😁
o jaaa to ciekawe podejście lekarz ma :) ale w sumie dwa okruszki to tez super :) tyle starań o jedno maleństwo a tu okaże się parka :) tzw złoty strzał 😀 w jakiej klinice się leczysz ?

o jaaa to ciekawe podejście lekarz ma :) ale w sumie dwa okruszki to tez super :) tyle starań o jedno maleństwo a tu okaże się parka :) tzw złoty strzał 😀 w jakiej klinice się leczysz ?
No dla mnie super sprawa mogę mieć i parkę 😁 nie mieć żadnego i nagle dwójkę nie lada wyzwanie 🙈😁 a ile radości 🥰 w Olsztynie w Artemidzie .

Ja też miałam wypełnić dokumenty, ale co się okazało z tego wszystkiego zapomniałam i Ja i dziewczyny w rejestracji to badanie krwi moczu i wyleciało mi z głowy 🤷😁 ale dzwoniłam i kazała przyjść z mężem za dwa tygodnie jak będzie robił to dodatkowe badanie nasienia.

Mam jeszcze problem bo dostałam 3 zastrzyki jeden to 7 dnia cyklu rano wziąć i od razu przyjechać do kliniki a tamte dwa od 2 dnia do 6 i w tabelce zaznaczył strzałka pod jednym ze po południu przyjmować a na drugim nie więc nie mam pojęcia czy oba po południu. Zastanawiam się czy jak zadzwonię rano do kliniki to one będą wiedziały czy nie mają o tych sprawach pojęcia 😔

Mam jeszcze problem bo dostałam 3 zastrzyki jeden to 7 dnia cyklu rano wziąć i od razu przyjechać do kliniki a tamte dwa od 2 dnia do 6 i w tabelce zaznaczył strzałka pod jednym ze po południu przyjmować a na drugim nie więc nie mam pojęcia czy oba po południu. Zastanawiam się czy jak zadzwonię rano do kliniki to one będą wiedziały czy nie mają o tych sprawach pojęcia 😔
spróbuj może zapytają czy coś :)

reklama
Do góry