reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Super że tak szybko bo faktycznie nie ma na co czekać, nam od wizyty kwalifikacyjnej do dofinansowania do rozpoczęcia protokołu minął miesiąc ale w tym czasie musiałam zrobić podstawowe badania potrzebne + wymazy więc mi się to też wydawało szybko😂
Jak już zaczniesz pierwszy zastrzyk to wtedy poczujesz jakie to są emocje oraz dotrze do Ciebie że to już się zaczęło a czas pomiędzy wizytami będzie tak szybko uciekał że to będzie szok 😂
Będzie dobrze 👍 🙂 ♥️
Oby nam wszystkim się udało !! Może zorganizujemy spotkanie integracyjne jak już wszystkie będziemy nosiły pod sercem maluszki 🥳😁 jeszcze dzisiaj lekarz powiedział ,że w zależności ile jajeczek się wytworzy on zapładnia tylko 6 i podczas transferu podaje wiecej niż jedną, że nie możemy wykluczać ciąży mnogiej 🙈😁

reklama
Hej dziewczyny! Dawno mnie tu nie było. Dzisiaj miałam wizytę kwalifikacyjną komplet reszty badań zrobiony przepisane leki zastrzyki i zaczynamy krótkim protokołem . Jestem zdenerwowana i jednocześnie podekscytowana że to tak szybko się zaczęło. A za dziewczyny po transferze trzymam kciuki za wysoką betę ! ❤️
super :)
tez mam krótki protokół , w piątek podpisanie papierologii i leki 😊

Oby nam wszystkim się udało !! Może zorganizujemy spotkanie integracyjne jak już wszystkie będziemy nosiły pod sercem maluszki 🥳😁 jeszcze dzisiaj lekarz powiedział ,że w zależności ile jajeczek się wytworzy on zapładnia tylko 6 i podczas transferu podaje wiecej niż jedną, że nie możemy wykluczać ciąży mnogiej 🙈😁
o jaaa to ciekawe podejście lekarz ma :) ale w sumie dwa okruszki to tez super :) tyle starań o jedno maleństwo a tu okaże się parka :) tzw złoty strzał 😀 w jakiej klinice się leczysz ?

o jaaa to ciekawe podejście lekarz ma :) ale w sumie dwa okruszki to tez super :) tyle starań o jedno maleństwo a tu okaże się parka :) tzw złoty strzał 😀 w jakiej klinice się leczysz ?
No dla mnie super sprawa mogę mieć i parkę 😁 nie mieć żadnego i nagle dwójkę nie lada wyzwanie 🙈😁 a ile radości 🥰 w Olsztynie w Artemidzie .

Ja też miałam wypełnić dokumenty, ale co się okazało z tego wszystkiego zapomniałam i Ja i dziewczyny w rejestracji to badanie krwi moczu i wyleciało mi z głowy 🤷😁 ale dzwoniłam i kazała przyjść z mężem za dwa tygodnie jak będzie robił to dodatkowe badanie nasienia.

Mam jeszcze problem bo dostałam 3 zastrzyki jeden to 7 dnia cyklu rano wziąć i od razu przyjechać do kliniki a tamte dwa od 2 dnia do 6 i w tabelce zaznaczył strzałka pod jednym ze po południu przyjmować a na drugim nie więc nie mam pojęcia czy oba po południu. Zastanawiam się czy jak zadzwonię rano do kliniki to one będą wiedziały czy nie mają o tych sprawach pojęcia 😔

Mam jeszcze problem bo dostałam 3 zastrzyki jeden to 7 dnia cyklu rano wziąć i od razu przyjechać do kliniki a tamte dwa od 2 dnia do 6 i w tabelce zaznaczył strzałka pod jednym ze po południu przyjmować a na drugim nie więc nie mam pojęcia czy oba po południu. Zastanawiam się czy jak zadzwonię rano do kliniki to one będą wiedziały czy nie mają o tych sprawach pojęcia 😔
spróbuj może zapytają czy coś :)

reklama
Do góry