reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

Ja w ostatnim czasie to tylko i wyłącznie taki przycisk "wyłącz" bym naciskała 😁
Mam wrażenie że psychika przy staraniach o dzidziusia najbardziej kuleje 😔
ALE! Kto jak nie my dziewczyny, DAMY RADĘ WSZYSTKIE 💪🤞🙂
Dokładnie. U nas jak sinusoida. Raz dobrze, raz dolina. Ale pamiętajmy, że walczymy o największe marzenie! I przetrwamy wszystko! ❤️

reklama
Dajcie znać jak będziecie po wizytach. Trzymam kciuki od samego rana 🥰🤞🤗
U mnie sprawa dalej stoi pod znakiem zapytania 😔dołożył mi kolejne dwa dni Bemfoli i Orgalutranu, w piątek wizyta.
Jest 10 pęcherzyków ale nie na tyle dużych żeby w piątek je wyciągać 😔w piątek zadecyduje czy w poniedziałek byłaby punkcja

U mnie sprawa dalej stoi pod znakiem zapytania 😔dołożył mi kolejne dwa dni Bemfoli i Orgalutranu, w piątek wizyta.
Jest 10 pęcherzyków ale nie na tyle dużych żeby w piątek je wyciągać 😔w piątek zadecyduje czy w poniedziałek byłaby punkcja
No to oby zastrzyki podziałały! 🤞🤗

Ja też już po wizycie. Zrobiłam progesteron i estradiol jeżeli wyniki będą okej to w środę mamy transfer.
W aptece zostawiłam 700 złotych 🙈 endometrium ma niecałe 8 ale jeszcze coś powinno urosnąć.
Renia1237 jakiej wielkości masz te pecherzyki?

Super już coraz bliżej u Ciebie 😍
Byłam tak zdekoncentrowana że nie zapytałam jakiej są wielkości a lekarz sam nie powiedział bo chyba nie miał dziś humoru 🙈

Ja też już po wizycie. Zrobiłam progesteron i estradiol jeżeli wyniki będą okej to w środę mamy transfer.
W aptece zostawiłam 700 złotych 🙈 endometrium ma niecałe 8 ale jeszcze coś powinno urosnąć.
Renia1237 jakiej wielkości masz te pecherzyki?
A co sądzisz o moich dzisiejszych wynikach? Nie do końca wiem na co mam patrzeć czy prawidłowo czy nie 🙈 🤣

Załączniki

• Screenshot_20220615_161010.jpg
    Screenshot_20220615_161010.jpg
    86,5 KB · Wyświetleń: 35
  • Screenshot_20220615_160933.jpg
    Screenshot_20220615_160933.jpg
    84,4 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
reklama
A co sądzisz o moich dzisiejszych wynikach? Nie do końca wiem na co mam patrzeć czy prawidłowo czy nie 🙈 🤣
No ja też nie bardzo to ogarniam bo podczas stymulacji to się chyba inaczej patrzy ja mam chyba okej wyniki skoro Wajda nie dzwoniła i nie odwołała to znaczy że mam transfer w środę jeszcze biocenoza i covid 😊

Do góry