Cześć, mam pytanie do posiadaczek chicco baby hug - jak pierzecie tapicerkę? Mam beżowego huga i ostatnio podczas kursowania z córką po mieszkaniu pobrudziłam go na krawędziach Można go normalnie wrzucić do pralki, tapicerka zostanie taka ładna jak przed praniem? Jeśli tak, to na jakim trybie pierzecie? Z góry dziękuję za wszystkie porady!
reklama
Lena1984
Fanka BB :)
Zdjęłam wszystkie możliwe części i uprałam w Loveli na 40 stopni. Nic się nie stało. Nadal jak nowe.Cześć, mam pytanie do posiadaczek chicco baby hug - jak pierzecie tapicerkę? Mam beżowego huga i ostatnio podczas kursowania z córką po mieszkaniu pobrudziłam go na krawędziach Można go normalnie wrzucić do pralki, tapicerka zostanie taka ładna jak przed praniem? Jeśli tak, to na jakim trybie pierzecie? Z góry dziękuję za wszystkie porady!
maszak
Ja prałam w pralce na 40 stopniach juz kilka razy jest jak nowe. Jak młody mi ubrudzi to zapieram miejscowo i wycieram ręcznikiem i plam nie ma.Cześć, mam pytanie do posiadaczek chicco baby hug - jak pierzecie tapicerkę? Mam beżowego huga i ostatnio podczas kursowania z córką po mieszkaniu pobrudziłam go na krawędziach Można go normalnie wrzucić do pralki, tapicerka zostanie taka ładna jak przed praniem? Jeśli tak, to na jakim trybie pierzecie? Z góry dziękuję za wszystkie porady!
Ewwson
Hej, jak mi Mała wypalcuje jakimiś smakołykami to wrzucam na 30- max 40 stopni na pranie delikatne z wirowaniem 800 i łatwo zeprały się jak do tej pory wszystkie plamy, a hug już przeżył tubki owocowe, czekoladę i plamy z tłuszczu po kanapeczce też. Nie używam jakiejś wymyślnej chemii, wszystko piorę w takim płynie Persil z mydłem marsylskim i płyn do prania Softlan.Cześć, mam pytanie do posiadaczek chicco baby hug - jak pierzecie tapicerkę? Mam beżowego huga i ostatnio podczas kursowania z córką po mieszkaniu pobrudziłam go na krawędziach Można go normalnie wrzucić do pralki, tapicerka zostanie taka ładna jak przed praniem? Jeśli tak, to na jakim trybie pierzecie? Z góry dziękuję za wszystkie porady!
godzbal
Mam grafitowego aira. Wyprałam w 40 stopniach i wrzuciłam do suszarki ;p wszystko ok, nic się nie pozaciągało/nie skurczyłoCześć, mam pytanie do posiadaczek chicco baby hug - jak pierzecie tapicerkę? Mam beżowego huga i ostatnio podczas kursowania z córką po mieszkaniu pobrudziłam go na krawędziach Można go normalnie wrzucić do pralki, tapicerka zostanie taka ładna jak przed praniem? Jeśli tak, to na jakim trybie pierzecie? Z góry dziękuję za wszystkie porady!
reklama
reklama
Podziel się: