reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Baby hug - pranie

kamilamhm

Fanka BB :)
Cześć, mam pytanie do posiadaczek chicco baby hug - jak pierzecie tapicerkę? Mam beżowego huga i ostatnio podczas kursowania z córką po mieszkaniu pobrudziłam go na krawędziach 😕 Można go normalnie wrzucić do pralki, tapicerka zostanie taka ładna jak przed praniem? Jeśli tak, to na jakim trybie pierzecie? Z góry dziękuję za wszystkie porady! ❤️

reklama
Cześć, mam pytanie do posiadaczek chicco baby hug - jak pierzecie tapicerkę? Mam beżowego huga i ostatnio podczas kursowania z córką po mieszkaniu pobrudziłam go na krawędziach 😕 Można go normalnie wrzucić do pralki, tapicerka zostanie taka ładna jak przed praniem? Jeśli tak, to na jakim trybie pierzecie? Z góry dziękuję za wszystkie porady! ❤️
Zdjęłam wszystkie możliwe części i uprałam w Loveli na 40 stopni. Nic się nie stało. Nadal jak nowe.

ja mam szary, mąż wyprał w 40 stopniach i wrzucił do suszarki, już myślałam, że będzie po 🫢🫢🫢 ale nic się takiego nie stało:)

Ja prałam w pralce na 40 stopniach juz kilka razy ;) jest jak nowe. Jak młody mi ubrudzi to zapieram miejscowo i wycieram ręcznikiem i plam nie ma.

Hej, jak mi Mała wypalcuje jakimiś smakołykami to wrzucam na 30- max 40 stopni na pranie delikatne z wirowaniem 800 i łatwo zeprały się jak do tej pory wszystkie plamy, a hug już przeżył tubki owocowe, czekoladę i plamy z tłuszczu po kanapeczce też. Nie używam jakiejś wymyślnej chemii, wszystko piorę w takim płynie Persil z mydłem marsylskim i płyn do prania Softlan.

U nas wszelkie plamy po pierwszych marchewkach, deserach i zupkach prałam w pralce. Program pranie ręczne lub max 40 stopni. Płyn Lovela . Bezproblemowo wszystko się doprało🙂

Mam grafitowego aira. Wyprałam w 40 stopniach i wrzuciłam do suszarki ;p wszystko ok, nic się nie pozaciągało/nie skurczyło :)

reklama
Dzięki za wszystkie porady, wyprałam zgodnie z Waszymi sugestiami (40 stopni, wirowanie 800) i jest jak nowy 😀
20230113_123444.jpg

reklama
Do góry