reklama
Heromina
Fanka BB :)
ewix ja nie pozbylam sie od 5 lat zadnego ciuszka, a kupowalam naprawde duzo dla synka, wiec wyobraz sobie ile ja tego mam. No sama sie zdziwilam,a wrecz przerazilam i to sa co poniektore nowe zreczy z metkami jeszcze, bo, albo nie trafiony prezent, albo nie zdazyl zalozyc.
ewix124
Nawet nie umiem sobie tego wyobrazićewix ja nie pozbylam sie od 5 lat zadnego ciuszka, a kupowalam naprawde duzo dla synka, wiec wyobraz sobie ile ja tego mam. No sama sie zdziwilam,a wrecz przerazilam i to sa co poniektore nowe zreczy z metkami jeszcze, bo, albo nie trafiony prezent, albo nie zdazyl zalozyc.
Heromina
leci juz 4 pralka, a konca nie widac, ale wazne, ze w ogole zaczelam niestety na zdj ciuszkow trzeba poczekac, bo najpierw musze sie uporac z tymi co zostaja i je poukladac juz po szafkach i komodach, pozniej jak juz odzyskam 1/3 pokoju to wezme sie za te na sell tylko nie wiem jak je pogrupowac czy kategoriamy np same spodnie, same kurtki itp czy rozm ?, ale chyba rozm bedzie wygodniej
Heromina
Wiesz z jednej str ciesze sie, bo mam naprawde zapas ciuszkow na 3 lata i to wszystko angielskie, wiec super jakosc i przepiekne. Boziu jak dzis wieszalam pol spiochy takie tycie to normalnie az sie nadziwic nie moglam, ze dziecko takie malusie jest na poczatku hehe, czapeczki takie, ze moja piesc sie tam nie miesci , ale z drugiej str to jest tyle roboty, ze oszalec mozna.
Asiunia1988
Heromina
ja poki co piore i ukladam, zeby syfu nie bylo, ale jak juz skoncze to na spokojnie bede sortowac bodziaki, polspiochy itp i wtedy zoabcze na czym stoje, bo tych najmniejszych rozm mam duzo, ale w dl rekawem, bo synek z lutego, wiec mozliwe, ze beda mi potztrebne jakies letnie.
mam do zaoferowania biustonosz Link do: HM MAMA Biustonosz dla karmiącej czarny 80E nowy bez metek. mam 2 szt<br /><br />Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
reklama