reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Autyzm

Diagnoza najważniejsza. Najlepiej jak najwcześniej, ale wiadomo, nie jest to takie proste czasem. Moja przyjaciólka zauwazyła problemy dopiero w zerówce, na szczęście w porę zareagowała i posłala dziecko do szkoy Scholar dla dzieci autystycznych - Marta zrobila tak szybko niesamowire postepy , ze aż byłam sama w wielkim szoku! wg mnie zasługa wielka wspaniałych spcjalistów bo z tego co pamiętam, jak mówiłą, to ma i psychloga i logopede i neurologa, ma dogoterapie, muzykoterapie, rehabilitacje, Biofeedback- tyle co pamietam o reszte musiałabym podpytać bo nie znam szczegółów az takichm tyle co sie chwalili z radości . szukajcie dobrych szkól - ta o ktorej pisalam to Scholar z Aleksandrowa Łódzkiego

reklama
Do góry